Головна Новини Суспільство події Експерт: по суті, нас "кинули", але не зовсім, спостерігають чи ми виживемо
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: по суті, нас "кинули", але не зовсім, спостерігають чи ми виживемо

Сьогодні єдина надія українців лише на ЗСУ

13 березня 2022, 09:10 comments1230
Поділіться публікацією:

В російсько-українській війні, яка вже триває 18 днів, важливе значення для України мають союзники, без яких вистояти проти російської армії було б дуже важко. Проте, по інсайдерській інформації говорять, що президент США Джо Байден, якій категорично проти того, щоб закрити небо над Україно, наклав вето на поставку в Україну МІГ-29. Як інформує видання "Коментарі", про це у себе в Facebook пише політичний експерт Віталій Бала.

Експерт: по суті, нас "кинули", але не зовсім, спостерігають чи ми виживемо

ЗСУ. Фото: GETTY IMAGES

"Не дуже вдалим був у зверненні президента Володимира Зеленського пасаж, хто його писав також цікаво, що якщо рашисти захоплять Київ і, як тоді зреагує світ. Я, звичайний громадянин України, з Києва не поїхав, у тероборону не попав, бо не було блату (не хватило зброї), у нас тут своє ополчення, але мова не про це. Хоча знову, як на Майдані у 2014 році бачу стільки фоток політиків, навіть політологів із зброєю, то таке враження, що то напевно секретний штурмовий резерв. Дай Боже, щоб ви всі фотомоделі не зустріли ворога, а наші ЗСУ всіх знищили, бо з ким я потім буду в ефірах телеканалів зустрічатись", – зазначив експерт.

Віталій Бала зазначає, якщо ж говорити по-суті, нас "кинули", але не зовсім, Союзники спостерігають чи ми виживемо. Тому, надія тільки на нас і всі "фотомоделі" також мають це знати, що треба буде воювати. Надія є тільки  на громадян тих країн, які можуть нам допомогти та змусити свої уряди це зробити.

"Але, в Україні є ЗСУ. Є Український народ. І наша Перемога вже нас зачекалась. Слава ЗСУ! Слава Україні! Слава Нації!", – резюмував політолог.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Данілов відповів на погрози росіян знищувати конвої з іноземною зброєю для України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини