Головна Новини Суспільство події Експерт: Північний потік-2 - це питання РНБО та уряду
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Північний потік-2 - це питання РНБО та уряду

Леонід Уніговський зазначив велику ймовірність добудови ПП-2

23 червня 2021, 14:20
Поділіться публікацією:








Питання добудови "Північного потоку-2" та подальшого використання газотранспортної системи України має розглядатися Радою національної безпеки України і Урядом.  Про це під час дискусії "Внутрішні чвари чи зовнішня агресія: що більше заважає зупинці проєкту "Північний потік-2?" сказав генеральний директор ТОВ "Нафтогазбудінформатика" Леонід Уніговський.  

Експерт: Північний потік-2 - це питання РНБО та уряду

Північний поток-2 - фото з відкритих джерел

"Що стосується Північного потоку-2, є велика вірогідність, що він буде побудований. Тому треба думати, як функціонуватиме наша ГТС", — вказав експерт. 

Він нагадав, що торік був затверджений 10-річний план розвитку газотранспортної системи. 

"Варіант відсутності транзиту Оператором ГТС розглядається. Але це не питання оператора, це питання країни. Тому РНБО, Міністерство енергетики, МЗС, прем'єр-міністр повинні цьому питанню приділити увагу", — висловив думку фахівець.

Нагадаємо, Морська частина першої нитки газопроводу "Північного потоку-2" (ПП-2) технічно завершена. Про це повідомив один з операторів ПП-2. 
Раніше видання "Коментарі" розповідало, чи збираються росіяни продовжувати транзит свого газу через територію України, якщо ПП-2 все-таки остаточно добудують і запустять. Що з цього приводу думає президент РФ Володимир Путін, можна дізнатися в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини