Головна Новини Суспільство події Коли "Північний потік-2" почнуть заповнювати газом
commentss НОВИНИ Всі новини

Коли "Північний потік-2" почнуть заповнювати газом

Технічні роботи над "Північним потоком" завершені

10 червня 2021, 19:30
Поділіться публікацією:

Морська частина першої нитки газопроводу "Північного потоку-2" (ПП-2) технічно завершена. Про це повідомив один з операторів ПП-2, інформує ТАСС.

Коли "Північний потік-2" почнуть заповнювати газом

"Північний потік-2" - фото з відкритих джерел

Журналісти зазначають, що заповнення потоку газом розпочнеться 11 червня. 

"Морська частина першої нитки "Північного потоку-2" технічно завершена, — повідомив оператор. -Заповнення "Північного потоку-2" газом розпочнеться 11 червня".

Нагадаємо, влада Польщі не підтримує рішення США зняти санкції з російського "Північного потоку-2". 

Польський прем'єр вважає, що після відмови США від санкцій щодо оператора "Північного потоку-2" Росія отримала "потужний інструмент для подальшої протидії трансатлантичним інтересам". Таким чином РФ може використовувати свій новий проєкт як зброю проти України та Білорусі. Всі деталі шукайте в нашій статті.

Додамо, до раніше "Коментарі" розповідали, чи збираються росіяни продовжувати транзит свого газу через територію України, якщо ПП-2 все-таки остаточно добудують і запустять. Що з цього приводу думає Путін, можна дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, з якою заявою щодо російського газопроводу нещодавно виступив 45-й президент США Дональд Трамп.

Зазначимо, фахівці припустили, чим Захід може підсолодити Україні гірку пілюлю запуску ПП-2 (адже це, судячи з усього, справа вже вирішена). Також журналісти дізналися, які дії слід зробити Україні в такій ситуації. Про це дізнавайтеся з нашої статті.

Крім того, ми повідомляли, що представники офіційного Києва хочуть приєднатися до тематичного обговорення німецьких і американських представників щодо "Північного потоку-2". Навіщо це потрібно, читайте в нашій публікації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини