Головна Новини Суспільство події Ексрадник голови МВС: у поліції лежать тисячі рапортів, яким просто не дають ходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ексрадник голови МВС: у поліції лежать тисячі рапортів, яким просто не дають ходу

Зорян Шкіряк вважає, що владі довелося підвищувати зарплату поліцейським через страх

14 січня 2022, 08:40 comments3113
Поділіться публікацією:

Навіть коли були дуже непрості часи, недокомплект у структурі МВС становив на рівні 12-13% по Україні. На сьогодні він приблизно дорівнює 20-22%. І це лише за останні 6 місяців, як МВС почав безпосередньо управляти Офіс президента. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів ексрадник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

Ексрадник голови МВС: у поліції лежать тисячі рапортів, яким просто не дають ходу

Поліція. Фото з відкритих джерел

"Сьогодні міністр не є суб'єктним, він не керує МВС. І, на жаль, говорю це з усією відповідальність, товариш Монастирський (Ред. — голова МВС) не розуміє до цього часу, що це за система та як вона має працювати", – зазначив Зорян Шкіряк.

За його словами, підвищення зарплати поліцейським на 10%, про що вже відрапортувало керівництво МВС, сталося лише з однієї причини — через страх.

Зорян Шкіряк зазначив, у правоохоронних органах відмовляються працювати люди, триває масове звільнення. Основний наплив, коли поліцейські пишуть рапорти, спостерігається за останні кілька місяців. Число рапортів вимірюється тисячами, але їм "не дають ходу".

"Моя точка зору – ОП сьогодні влаштовує поліція у тому форматі, коли чесні поліцейські, які прийшли в органи останніми роками і які ніколи не братимуть участі у виборчих махінаціях, звільняться", – зазначив ексрадник міністра МВС.

Шкіряк уточнив, ставку влада робить на те, що замість чесних поліцейських прийдуть ті, хто готовий працювати за маленьку зарплату, але робити все, що спустять зверху за окреслені бариші, зокрема й вибори, які мають відбутися зовсім скоро.

Він додав, що також уже триває продаж посад, що не є для людей у системі секретом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Нацполіція перевіряє у пасажирів COVID-сертифікати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Александр

14 січня 2022, 09:10

А кто понабирал в полицию штаты с момента её "реформирования" из милиции в полицию? Аваков, Яценюк и Шкиряк. Нормальных милиционеров повыганяли, набрали с улицы. Вновь набранные посмотрели, что надо пахать, а пахать не хочется, за взятки дают по рукам, вот и начали разбегаться, несмотря на достаточно высокую зарплату. Им ещё и повысить собираются. Платили бы такие же деньги милиционерам, всё было бы нормально, нужно было только больше контроля и требовательности. Патрульные машины целыми днями шныряют, бензин без ограничений, а милиционерам давали 10 л на "дежурку" на смену. Вот сейчас и пожинаем плоды "лучшей реформы" Яценюка, Авакова Шкиряка и иже с ними. Так что не Шкиряку давать оценку, пусть лучше о своих заграничных "подвигах" в МЧС вспомнит.

Александр

14 січня 2022, 09:06

Заявление писал человек, далекий от действительности и системы МВД. Да, он был советником, но что и кому он советовал? Да, он был начальником МЧС, но несколько месяцев, после вояжа в Непал со своей подружкой был с треском выгнан, что подтверждает его далекость от системы, хотя, говорят, особого вреда он там не нанес. Как это - есть рапорта на увольнения и им не дают ходу . Если человек написал рапорт, то через месяц он просто не вышел на работу и ему должны насчитать пенсию и выходное пособие (если положено). Если этого не сделают день в день, то это уже уголовная ответственность. Так же он должен заполнить декларацию в связи с увольнением. Так что эта статья - бред. Тем более утверждение о том, что ищут не начальство, а именно рядовых полицейских, которые будут беспредельничать за откаты и барышы - откаты и барышы только у начальства

Александр

14 січня 2022, 08:57

Зорян знає ,що говорить...Сам по вуха в тій каші!


Новини