Головна Новини Суспільство події Екс-глава Верховного Суду Всеволод Князєв розлучився після 20 років шлюбу
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава Верховного Суду Всеволод Князєв розлучився після 20 років шлюбу

Центральний районний суд міста Миколаєва розірвав шлюб екс-голови Верховного суду Всеволода Князєва

23 січня 2024, 10:45
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", суддя Верховного суду Всеволод Князєв, підозрюваний у хабарництві, офіційно розлучився зі своєю дружиною. Рішення було ухвалено Центральним районним судом міста Миколаєва 16 січня.

Екс-глава Верховного Суду Всеволод Князєв розлучився після 20 років шлюбу

Всеволод Князєв. Фото: з відкритих джерел

Екс-дружина судді Юлія Князєва є приватним нотаріусом. Вона подала на розлучення, пояснивши, що причиною стало розходження у характерах, різні погляди на життєві проблеми та методи їх вирішення.

Суд розглянув справу, ухваливши стягувати половину доходів Князєва як аліменти на утримання дітей – повнолітньої дочки та малолітнього сина. Згідно з рішенням, щомісячний дохід Князєва становить 145 тисяч гривень.

Питання поділу спільного майна подружжя ще залишається у суді. Князєв бере участь у розгляді справи через відеоконференцію із Київського слідчого ізолятора.

Всеволод та Юлія Князєви одружилися у 2004 році. У них двоє спільних дітей – повнолітня дочка та малолітній син.

Нагадаємо, що екс-голова Верховного суду Князєв, підозрюваний у хабарництві, перебуває під вартою. Торік у грудні суд знизив йому заставу до 20 мільйонів гривень.

За версією слідства, Князєв отримав через посередника-адвоката Горецького 1,8 млн доларів хабара для суддів Верховного суду. Кошти нібито передав український бізнесмен Костянтин Жеваго за судове рішення щодо законності купівлі 40,19% акцій Полтавського гірничо-збагачувального комбінату.

У жовтні 2023 року НАБУ оголосило про завершення розслідування. Після цього Вищий антикорупційний суд у закритому засіданні ухвалив угоду про визнання винності адвокатом Горецьким. Він отримав 5 років позбавлення волі умовно і зобов'язався зробити пожертву на ЗСУ, співпрацювати з правоохоронними органами та давати щодо Князєва викривальні свідчення.

У прокуратурі пообіцяли передати до суду матеріали про Князєва у березні 2024-го.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому справа голови Верховного суду Князєва може закінчитися "пшиком" – що насторожує.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини