Головна Новини Суспільство події Екс-глава МЗС пояснив, чому владі настав час дати українцям і союзникам пояснення щодо Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава МЗС пояснив, чому владі настав час дати українцям і союзникам пояснення щодо Залужного

Екс-глава МЗС вважає новину про "звільнення" головкому ВСУ обговоренням "віртуальної реальності"

3 лютого 2024, 16:40
Поділіться публікацією:

У суспільстві надто затягнулося обговорення можливої відставки головкому ЗСУ Валерія Залужного. Але, як відомо, диму без вогню не буває, а отже владі з поясненням ситуації не треба тягнути, Офісу президента давно час без натяків, а чітко пояснити українцям та західним союзникам, чому так сталося. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю LIGA.net висловив колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін.

Екс-глава МЗС пояснив, чому владі настав час дати українцям і союзникам пояснення щодо Залужного

Володимир Зеленський та Валерій Залужний. Фото: із відкритих джерел

Екс-глава МЗС України зазначив, що не вважає "звільнення" Залужного новиною №1, оскільки це обговорення "віртуальної реальності".

Водночас, за його словами, ця історія так чи інакше вплине на ментальність та настрої всередині України.

"Я не хочу спекулювати, але це створює непередбачуваність. Вся ця історія, навіть розмови про цю історію. Вона створює непередбачуваність усередині країни і таку саму непередбачуваність для наших партнерів. Непередбачуваність під час війни – це завжди погана історія", – заявив дипломат.

Павло Клімкін вважає, що якщо інфопривід справді може бути правдою, він повинен "мати якесь рішення".

Читайте також на порталі "Коментарі" — головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний, чутки про відставку якого активізувалися останнім часом, написав колонку для CNN. У ній, серед іншого, наголосив, що нам необхідна нова державна система технологічного переозброєння (мовляв, це кардинально змінить ситуацію на полі бою та зміцнить позиції України). А ще – перерахував проблеми, які заважають розвитку ЗСУ. Серед них: нездатність держінститутів в Україні покращити рівень укомплектованості збройних сил без застосування непопулярних заходів; недосконалість нормативно-правової бази; часткова монополізація оборонної промисловості. Як оцінюєте цей хід Залужного? Чим швидше за все завершиться конфлікт між вищим політичним і вищим військовим керівництвом України? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 лютого 2024, 17:30

Питання вже вирішено, а обрізана тактика - це нахабна узурпація тиск зверхність віджимання та подібне. Тут головне не відступати і не підкорятись, а показувати справжні причини. Юдейці все роблять тільки собі на користь на шкоду іншим. Вони використовують і вважають що це їм повинні йти на поступки і все повинно бути по-їхньому. Всі дії юдейців повинні мати тривалу протидію, щоб знали що від їх дій їм самим буде тривала нескінченна шкода.


Новини