Головна Новини Суспільство події Єдиний, хто вижив з палати: житель Львова поділився досвідом лікування COVID-19
commentss НОВИНИ Всі новини

Єдиний, хто вижив з палати: житель Львова поділився досвідом лікування COVID-19

Коронавірус забрав життя п'ятьох людей з шести, які перебувають на лікуванні

16 листопада 2020, 19:08 comments1089
Поділіться публікацією:

Житель Львова В'ячеслав Семененко на своїй сторінці в Facebook розповів про досвід лікування від коронавірусу, про це повідомляє ТСН. Чоловік розповів, що в палаті, в якій знаходилося шість чоловік, інфекція забрала життя п'ятьох. Загалом його лікування в лікарні швидкої допомоги тривало протягом 11 днів, а вартість становила 1100-1300 гривень на день.

Єдиний, хто вижив з палати: житель Львова поділився досвідом лікування COVID-19

ФОТО: З відкритих джерел

У своєму пості В'ячеслав Семененко похвалив роботу медичного персоналу, лікарів, однак, підкреслив, що на 160 хворих всього лише чотири санітарки, які працюють на знос, однак, цього зовсім недостатньо. Теж саме і з медсестрами.

"Медсестри — молодці й великі розумники, та їх теж явно не вистачає. Цілий день на ногах, десятки пацієнтів зі своїми вимогами, психами, нервами, благаннями", — написав автор. 

Чоловік також зазначив і стан лікарні. Відділення терапії, в якому проходив лікування В'ячеслав Семененко, знаходилося на ремонті, при цьому на момент зміни вікон, хворих вивозили з палати. За словами чоловіка, кисень в палатах був, однак на п'ять ліжок, чотири крани з киснем. Автор поста також розповів про рваний лінолеум і нестачу постільної білизни в медичній установі.

В'ячеслав Семененко також написав, як один за іншим від ускладнень страшної інфекції в палаті вмирали люди, останнім з яких був літній чоловік. Він, як і всі, з усіх сил намагався боротися з недугою, але, на жаль, безрезультатно.

"Завтра мене виписують .... Єдиного, з усіх хто був у палаті при моєму надходженні ... Все померли .... 5: 1 на користь цієї Гидоти — Ковід-19", — підсумував свою розповідь В'ячеслав Семененко.

Чоловік також зазначив, що двоє з прибулих пізніше молодих пацієнтів, на момент його виписки перебували в реанімації.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, лікар назвала п'ять найпоширеніших ускладнень після коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини