Головна Новини Суспільство події Є лише одна причина: Данілов прокоментував ситуацію із блокадою українського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Є лише одна причина: Данілов прокоментував ситуацію із блокадою українського кордону

Олексій Данілов вважає, що блокада кордону з Польщею викликана майбутніми виборами в Європі

21 лютого 2024, 11:14
Поділіться публікацією:

Блокування кордону із Польщею – це читаючи політика. Уся ця ситуація виникла через те, що в Європі наближаються вибори. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку висловив секретар РНБО Олексій Данілов в інтерв'ю телеведучій Наталії Мосейчук.

Є лише одна причина: Данілов прокоментував ситуацію із блокадою українського кордону

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зазначив, що у Польщі пройшли парламентські вибори, а цього року заплановані ще вибори до Європейського парламенту.

"Саме з цим пов'язана ситуація з фермерами. Наразі сільськогосподарське лобі у всіх країнах є достатньо об'єднаним, і таким чином вони захищають свої права, як вони вважають", — сказав Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що Україна має укладати домовленості з Євросоюзом і має звертатися до інстанцій об'єднання для вирішення проблеми з кордоном.

Зазначимо, ситуація на українсько-польському кордоні, де польські фермери творять справжнє свавілля, змусила жорстко висловитись президента України. У вечірньому зверненні 19 лютого Володимир Зеленський зазначив, що події на кордоні з Польщею "не можна сприймати як щось нормальне". Він наголосив, що через польський кордон проходить лише 5% нашого агроекспорту, тож справа не в економіці, а, швидше, у політиці. Про що говорить конфлікт, що все більш розпалюється? Які є шляхи вирішення? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — те, що відбувається на польсько-українському кордоні, говорить про певний конфлікт інтересів між польськими фермерами, які бояться за своє існування, та виробниками сільськогосподарської продукції в Україні. Сторони намагаються вирішити цю проблему. Таку заяву в інтерв'ю "Українському Радіо" зробив президент Польщі Анджей Дуда.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини