Головна Новини Суспільство події Джонсон відмовив в інтерв'ю Карлсону: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон відмовив в інтерв'ю Карлсону: яка причина

Такер Карлсон отримав відмову від Бориса Джонсона на інтерв'ю з ним після смерті Навального.

22 лютого 2024, 15:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон вирішив скасувати раніше погоджене інтерв'ю з американським журналістом Такером Карлсоном. Причиною цього стала смерть російського політика Олексія Навального у колонії на далекому Сході Росії. 

Джонсон відмовив в інтерв'ю Карлсону: яка причина

Борис Джонсон. Фото з відкритих джерел

Такер Карлсон заявив, що після критики Бориса Джонсона в його бік за інтерв'ю з президентом Росії Володимиром Путіним, він запропонував провести розмову з ним. За словами американського журналіста експрем'єр Великої Британії вимагав 1 мільйон доларів за інтерв'ю.

"Я не захищаю Путіна, але Путін не просив 1 мільйона доларів…", — заявив Карлсон.

Прессекретар Джонсона відреагував на це та вказав, що "ця інформація не відповідає дійсності", адже сам Такер Карлсон пропонував Джонсону мільйон доларів за розмову з ним. Крім того, Борис Джонсон зазначив, що гроші за інтерв’ю з Такером Карлсоном він передав би на благодійність для ветеранів війни в Україні.

Після смерті Олексія Навального Борис Джонсон вирішив відмовити інтерв’ю Карлсону, який кілька тижнів тому мав розмову з президентом Росії Володимиром Путіним, який може бути відповідальним за смерть російського опозиціонера.

Зазначимо, що після залишення посади прем'єр-міністра Великої Британії Борис Джонсон отримує значні кошти за публічні виступи і за минулий рік заробив близько 3,7 млн фунтів завдяки їм.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про Бориса Джонсона, який розповів, яке питання Карлсон не задав Путіну під час інтерв'ю.

Також "Коментарі" писали, що Дмитрій Медведєв цинічно заявив, що дружина Навального чекала на його смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини