Головна Новини Суспільство події Дворічний хлопчик, якого порізав вітчим, в критичному стані
commentss НОВИНИ Всі новини

Дворічний хлопчик, якого порізав вітчим, в критичному стані

9 липня суд відправив чоловіка під варту на два місяці без права застави

10 липня 2021, 01:43
Поділіться публікацією:

У Дніпропетровській області стан дворічного Міші, якого порізав колишній вітчим, погіршився. У дитини відмирає мозок, повідомляє  видання "Сегодня".

Дворічний хлопчик, якого порізав вітчим, в критичному стані

Дитина (фото з відкритих джерел)

9 липня суд відправив чоловіка під варту на два місяці без права застави. На дивані підозрюваний Сергій, який знущався над маленьким Мішею. Ножем він бив дитину в шию і спину. Перед цим малюка і його старшу сестру пов'язав скотчем. Весь цей час з мамою дітей — Мариною — він говорив телефоном. У колишньої коханої спочатку вимагав гроші, потім — щоб повернулася до нього.

Разом вони були півтора року. Сергій добре ставився до дітей і доглядав за малюками. Старша дочка і переконала маму дати вітчиму "другий шанс", коли вони розсварилися через гроші.

"Не хотів працювати. Те, що я на дітей отримувала — він розпоряджався як загальними", — сказала мати

Коли чоловік не виправився, вони розлучилися остаточно. Марина поїхала працювати в місто, а Сергій зник з села. Повернувся кілька днів тому і захотів відвідати малюків, які гостювали в бабусі і дідусі. Будинки тоді не було дорослих і чоловік узяв дітей в заручники, після чого порізав.

Нагадаємо, неподалеку Львова, в селі Рясне-Руське трагічно загинув одинадцятирічний хлопчик. Він був за кермом автомобіля BMW, і, не впоравшись з керуванням з'їхав в кювет. У поліції повідомили, що вести машину дитині дозволив батько — житель села, в якому і сталася трагедія. Сам автомобіль належав його 23-річного знайомого. Обидва чоловіки знаходилися в салоні авто. Крім того, вони були в стані алкогольного сп'яніння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.segodnya.ua/r
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини