Головна Новини Суспільство події У ДТП загинула 11-річна дитина, яку п'яний батько посадив за кермо
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДТП загинула 11-річна дитина, яку п'яний батько посадив за кермо

Проводиться досудове розслідування, в поліції з'ясовують обставини трагедії

2 липня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Неподалік Львова, в селі Рясне-Руське трагічно загинув одинадцятирічний хлопчик. Він був за кермом автомобіля BMW, і, не впоравшись з керуванням, з'їхав в кювет. Аварія сталася близько 00:00. Про це розповіли в ГУНП у Львівській області, пише інформагентство "УНІАН". 

У ДТП загинула 11-річна дитина, яку п'яний батько посадив за кермо

У ДТП загинула 11-річна дитина, яку п'яний батько посадив за кермо - фото з відкритих джерел

У поліції повідомили, що вести машину дитині дозволив батько — житель села, в якому і сталася трагедія. Сам автомобіль належав його 23-річному знайомому. Обидва чоловіки знаходилися в салоні авто. Крім того, вони були в стані алкогольного сп'яніння.

В наслідок аварії, чоловіки отримали травми і були доставлені в лікарню.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) УКУ. Проводиться досудове розслідування, в поліції з'ясовують обставини трагедії.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писали, що на 20-му році життя перестало битися серце швейцарського мотогонщика Джейсона Дюпаскье, який виступав за команду Saxon Carxpert PrustelGP. Відомо, що молодий мотогонщик помер в одному з медичних закладів Флоренції, куди був доставлений в дуже важкому стані після аварії, яка сталася на Чемпіонаті світу з шосейно-кільцевих мотоперегонів Гран-прі. Джейсон Дюпаскье на одному з поворотів впав зі свого мотоцикла і потрапив під колеса суперника. Мотогонщику була потрібна термінова неврологічна операція.

У матеріалі нашого видання також можна прочитати, що в Єгипті сталося серйозна аварія на залізниці: потяг зійшов з рейок, що призвело до десятків жертв і більше ніж десять постраждалих.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини