Головна Новини Суспільство події Дуже холодні ночі та теплі дні: яка погода чекає Україну у вихідний
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуже холодні ночі та теплі дні: яка погода чекає Україну у вихідний

Синоптики розповіли про погоду в Україні

2 жовтня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Якою буде погода недільного вихідного дня. Синоптики передбачають, що день буде погожий, багатим на сонце, але тепло вже буде помірне, жовтневе. А ввечері, на ніч прийде осінній холод. Про це інформує Укргідрометцентр, зазначаючи, що в більшості регіонів нашої країни буде гарна, погожа днина без опадів.

Дуже холодні ночі та теплі дні: яка погода чекає Україну у вихідний

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

 Багато сонця і жовтневого тепла, сонячно та комфортно буде в західному та південному регіонах. Стовпчик термометра плюсуватиме+14+17, а вночі похолодає+4+6. На Закарпатті ще тепліше+20.

 В центральних регіонах теж світитиме сонце і стовпчик термометра показуватиме +13+15, вночі стане прохолодно+3+5.

 Як прогнозують фахівці, у східних та північних регіонах буде трошки холодніше, помірне жовтневе тепло+12+14, але без опадів. Вночі температура повітря сягатиме лише+3+5. На Луганщині ще холодніше:0+5 тепла, коли сонце заходитиме.

 В столиці нашої країни буде сонячно і ясно, чудова погода, трохи прохолодна, нагадуватиме, що на календарі вже жовтень+12+15.

Разом  з тим в ніч з 2 на 3 жовтня на Київщині очікуються заморозки, як на поверхні ґрунту, так і в повітрі: 0-5 та місцями: 0-2.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики сказали, якою буде погода в жовтніОстанні дні вересня ще радують українців сонячними променями, а вже жовтні 2021 середня місячна температура в Україні очікується в межах + 7-+12 ° C тепла, в Карпатах + 6-7 ° C. Це близько до кліматичної норми. Синоптики прогнозують, що місячна кількість опадів очікується 28-67 мм, в Карпатах місцями 80-105 мм, що в межах кліматичної норми. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини