Головна Новини Суспільство події Друг Путіна теж вирішив постачати танки Україні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг Путіна теж вирішив постачати танки Україні (ФОТО)

Польща стала ініціатором коаліції країн, які постачали танки в Україну, мабуть до коаліції також приєдналася Туреччина

28 січня 2023, 15:20 comments25635
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Польщі Маріуш Блащак на персональному обліковому записі в Twitter написав, що Польща виступила ініціатором створення коаліції серед країн, які постачають сучасну бронетехніку в Україну. Сюди належать і важкі танки. На підтвердження своїх слів міністр опублікував фото на тлі країн, що приєдналися до коаліції. Так серед багатьох країн виявився прапор Туреччини, хоча раніше офіційна Анкара публічно намагалася показувати, що вона займає нейтральну позицію щодо війни в Україні.

Друг Путіна теж вирішив постачати танки Україні (ФОТО)

Танки. Фото: з відкритих джерел

"З моєї ініціативи ми провели переговори серед країн із танками Leopard 2A4, щоб спільно створити коаліцію донорів сучасного бронетанкового озброєння для України", – написав Маріуш Блащак.

Міністр оборони не уточнив, про які саме держави йдеться. Однак Leopard 2A4 є на озброєнні у багатьох європейських країн і прапори за спиною прямо натякають, які країни вже включилися в процес і увійшли до коаліції.                                          

Як зазначив нардеп Олексій Гончаренко, коментуючи ситуацію, просто так прапори держав на такому рівні ніхто не ставить.

"Чекаємо на новини від коаліції! Ще один "друг путіна" зробить підніжку саме путіну. Туреччина має 316 танків Leopard 2A4, 170 танків Leopard 1A4 та 227 танків Leopard 1A3. Звісно, все нам не передадуть. Але навіть частина такого арсеналу допоможе ЗСУ значно наблизити перемогу", – написав нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому Росія поспішатиме з новим наступом – де варто чекати на удар. Експерти детально розібралися у ситуації.

Друг Путіна теж вирішив постачати танки Україні (ФОТО) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини