Головна Новини Суспільство події ДПСУ назвала три найпопулярніші документи, які підробляють для спроби перетину українського кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

ДПСУ назвала три найпопулярніші документи, які підробляють для спроби перетину українського кордону

Держприкордонслужба назвала кількість людей, яких затримує щодня під час незаконного перетину кордону

4 червня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські прикордонники затримують близько 20 людей кожного дня під час їх спроби незаконно перетнути кордон поза офіційними пунктами пропуску. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяви речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка, які прозвучали в ефірі телемарафону.

ДПСУ назвала три найпопулярніші документи, які підробляють для спроби перетину українського кордону

Працівник ДПСУ на кордоні. Фото з відкритих джерел

За словами представника Держприкордонслужби Андрія Демченка щодня близько 150 чоловіків призовного віку отримують відмови від ДПСУ.

"Щодня отримують відмову в перетині кордону 120-150 осіб, оскільки вони не відповідають тим виняткам у правилах, які дозволяють їм перетинати кордон", — вказав речник Державної прикордонної служби України.

За його словами у пунктах пропуску намагаються створити підроблені документи та різноманітні довідки. Найпопулярнішими є випадки підробки документів щодо свідоцтв, де вказано нібито про трьох неповнолітніх дітей, які мають ці люди. Ще одним способом є підробки документів про смерть дружини, адже у таких випадках батькам-одинакам дозволено перетинати кордон. Третіми популярними підробками для перетину кордону є документи з військкоматів, які нібито свідчать про непридатність для служби в армії.

Окрім того, Андрій Демченко вказав про фіксацію кожного дня близько 20 випадків спроб незаконного перетину українського кордону поза пунктами пропуску.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що елітні підрозділи Росії прибули до кордонів України.

Також "Коментарі" писали про те, що Угорщина стягнула війська до кордону України перед вторгненням Росії. Озвучені мотиви таких дій українського сусіда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини