Головна Новини Суспільство Війна з Росією Елітні підрозділи Росії прибули до кордонів України: яка мета
commentss НОВИНИ Всі новини

Елітні підрозділи Росії прибули до кордонів України: яка мета

Російські спецпризначенці знаходяться поблизу українського кордону в населеному пункті Тьоткіно, що межує зі Сумською областю.

19 травня 2023, 18:13 comments14417
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російське Головне розвідувальне управління (ГРУ) прислало своїх спецпризначенців для диверсій поблизу українського кордону. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Центр національного спротиву.

Елітні підрозділи Росії прибули до кордонів України: яка мета

Росіяни перекинули спецпризначенців до кордону України. Фото з відкритих джерел

За інформацією від Центру національного спротиву елітні підрозділи ГРУ прибули до населеного пункту Тьоткіно, Курської області Російської Федерації. Це селище міського типу межує з Сумською областю України. Саме в ньому підпілля зафіксувало російських спецпризначенців Головного розвідувального управління.

Наразі відомо, що туди прибули спецпризначенці одразу з двох гвардійських бригад: 3 та 22. Центр національного спротиву вказує, що головні завдання росіян у Тьоткіно це контрдиверсійна діяльність у прикордонній частині, а також проведення диверсій та підняття бойового духу російських підрозділів, які деморалізовані через неможливість здобути перемогу на українській території.

Підрозділи, зазначені Центром національного протистояння, брали участь в обох чеченських війнах, війні в Сирії, а також у незаконній анексії Криму. Під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну вони зазнали значних втрат.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв висловився про мирні переговори між Україною та Росією.

Також "Коментарі" писали про Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олексія Данілова, який анонсував важливі речі, які будуть прийматись на саміті G7. Саме тому президент України Володимир Зеленський вирушив до Японії, де з 19 по 21 травня пройде саміт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини