Головна Новини Суспільство події Дощі тривають: синоптик розповіла, коли повернеться тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі тривають: синоптик розповіла, коли повернеться тепло

У п'ятницю, 4 червня, на Півночі та Заході України нарешті розпогодиться

3 червня 2021, 13:15
Поділіться публікацією:

Нинішній червень не надто нагадує звичний для багатьох літній час. Як довго ще українців будуть "тероризувати" дощі та прохолода, розповіла відома синоптик Наталка Діденко в особистому Telegram-каналі.

Дощі тривають: синоптик розповіла, коли повернеться тепло

У п’ятницю, 4 червня, на більшій частині України збережеться дощова погода. Фото із відкритих джерел

За словами Діденко, на території України зараз бушує циклон, що прийшов із Приазов'я. Саме він контролює велику кількість опадів і зниження температури. Дія циклону почне потроху слабшати вже з п'ятниці, 4 червня, що, втім, не означає одночасного припинення дощів.

Перед вихідними опадів слід очікувати жителям південних і східних областей. Також невеликі дощі можуть пройти в окремих центральних і північних регіонах.

Однак на Заході й практично на всій Півночі 4 червня має бути сухо.

Щодо температурного рівня прогноз Наталки Діденко вельми сприятливий. Поки дощова погода буде потроху відступати з України, тепло — навпаки, повернеться.

В середньому по Україні температура повітря прогріється від +17 до +22 °С. Хоча в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях, а також у Криму можна очікувати +14...+19 градусів.

Крім регулярних дощів, повноцінному поверненню тепла на територію нашої країни заважатиме вельми свіжий північно-східний вітер. Місцями можуть бути навіть шквали, попереджає синоптик.

Відзначимо, що для жителів столиці Діденко прогнозує відносно спокійну в погодному плані п'ятницю. Особливих опадів не очікується, а температура повітря очікується в районі +20 °С.

Найближчими днями, за запевненням синоптика, в Україні буде відносно тепло. Дощі, як і раніше, затримаються в окремих регіонах країни.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який погодний прогноз для українців роблять метеорологи на весь майбутній червень.

Також на порталі ви можете дізнатися, яким в плані погоди буде літо-2021. Чому фахівці вже назвали його аномальним, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини