Головна Новини Суспільство події Дощі та ожеледиця накриють Україну: синоптики оновили прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та ожеледиця накриють Україну: синоптики оновили прогноз погоди

Прогноз погоди в Україні на 16 грудня

16 грудня 2021, 00:30 comments1097
Поділіться публікацією:

В четвер, 16 грудня  територіями нашої країни йтимуть опади.Зокрема, вночі та вранці на західних та східних територіях будуть тумани, в західних регіонах водіїв турбуватиме ожеледиця на автострадах. Температурний  режим коливатиметься від-1 до+7 градусів. Про це інформує Укргідрометцентр.

Дощі та ожеледиця накриють Україну: синоптики оновили прогноз погоди

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

В четвер, денної пори в західних та північних регіонах будуть йти дощі. Швидкість вітру буде становити до 5-10 метрів в секунду. Температура повітря вдень становитиме  від +1 до +4 градусів, вночі — від -1 до +2 градусів.

В центральних та східних регіонах, як прогнозують синоптики центру, дощів вночі  не буде. Невеликий дощ можливий протягом дня. Стовпчик термометра вдень показуватиме від +1 до +4 градусів, вночі — від -1 до +2 градусів.

На південних територіях синоптики попереджають про  дощі вночі на Одещині, Миколаївщині та Херсонщині, також на території Криму. У день опади не йтимуть. Буде тепло, температура становитиме від +3 до +7 градусів  вдень. У нічний час температура буде прохолодніша  — від 0 до +3 градусів.

Разом з тим, вночі та вранці обмежену видимість на дорогах Заходу та Сходу ускладнюватиме туман. На автострадах західного регіону буде ще й ожеледиця. Синоптики закликають водіїв бути уважними і роблять попередження про 1 рівень небезпеки (жовтий).

Вночі в столиці дощів не буде. Вдень йтиме дощ. Буде вітряно. Стовпчик термометра показуватиме  в основному плюсову температуру: вдень буде +2+4, вночі від -1 до +1 градуса.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Україну накриє мокрий сніг та морози.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини