Головна Новини Суспільство події Дощі та мокрий сніг: синоптики розповіли, якою в Україні буде погода на вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та мокрий сніг: синоптики розповіли, якою в Україні буде погода на вихідних

Синоптики озвучили прогноз погоди в Україні на 4 та 5 грудня

3 грудня 2021, 19:40
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На вихідних на українців очікує похолодання, дощі, а в деяких областях — мокрий сніг. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Дощі та мокрий сніг: синоптики розповіли, якою в Україні буде погода на вихідних

Погода в Україні. Фото з відкритих джерел

Синоптики передають, що у суботу, 4 грудня, у південних та східних областях України очікуються дощі упродовж дня. Температура повітря при цьому становитиме від 6 до 8 градусів вище 0 вдень та від 3 до 6 вночі. У центральних, північних та західних областях максимальна температура вдень буде максимум до 2 градусів. Вночі, за словами синоптиків, буде до -7. У Львівській, Івано-Франківській, Ужгородській та Чернівецькій областях вночі очікується до -11 градусів. Без опадів.

У неділю, 5 грудня, синоптики прогнозують мокрий сніг із дощем в Ужгородській, Львівській та Волинській областях. Вдень температура повітря становитиме від 1 до 3 градусів вище за 0, а вночі — до -4. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде похмурою. Максимальна температура вдень – 0.. 2 градуси. Вночі синоптики обіцяють до -2-4 градусів. На півдні країни буде від 6 до 8 градусів. Вночі – до -3. У північних областях, згідно з прогнозом, буде до 1 дня і до -4 вночі. У центральній частині країни вдень температура повітря підніметься до 3-х, а вночі опуститься до -6.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв читачів про те, що в Укргідрометцентрі дали прогноз на грудень. За прогнозом, грудень цього року буде близьким до кліматичної норми. Синоптики прогнозують, що у грудні в Україну прийдуть морози, хуртовини із сильними поривами вітру, а також тумани та відлиги.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що строноми фіксують зміни у Великому Червоному Плямі на планеті Юпітер. Середня швидкість вітру збільшилася на 8% і перевищує 640 кілометрів на годину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини