Головна Новини Суспільство події Дощі та грози, але не скрізь: в Україну йде негода
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі та грози, але не скрізь: в Україну йде негода

Синоптики попереджають про те, що у більшості областей буде суха та тепла погода.

11 серпня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:

 12 серпня в Україні прогнозується різноманітна погода, зокрема, місцями можливі дощі та грози. Як повідомляє Укргідрометцентр, в деяких регіонах очікуються локальні опади, хоча загалом день буде сонячним.

Дощі та грози, але не скрізь: в Україну йде негода

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

За словами синоптика Наталки Діденко, в цей день в Україні збережеться суха та сонячна погода, але на північних та північно-східних територіях можуть пройти локальні дощі. Температура повітря підніметься до +32 градусів. Очікується, що вже 16-17 серпня температура повітря почне поступово підвищуватися.

На 12 серпня синоптики прогнозують мінливу хмарність. Опади у вигляді дощів з грозами ймовірні в північно-східних областях. Вітер цього дня буде північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температурні показники варіюватимуться: "Вночі температура становитиме 11-16°, вдень 21-26°, а в південних регіонах — вночі 17-22°, вдень 26-31°", — йдеться в повідомленні.

Згідно з даними meteoprog, 12 серпня в Україні загалом прогнозується дощова погода. Найвищі температурні показники очікуються в Одеській області, де температура підніметься до +23...+32 градусів. Найнижчі температури прогнозуються у Волинській області, де повітря прогріється до +12...+24 градусів.

У Києві 12 серпня прогнозується мінлива хмарність. Опадів у столиці цього дня не передбачається. Вітер у Києві буде північно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

"Температура в Київській області вночі становитиме 11-16°, вдень 21-26°; у самому Києві вночі очікується 14-16°, вдень 22-24°", — повідомляє Укргідрометцентр.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, як глобальне потепління змінить погоду в УкраїніГлобальне потепління не означає, що кожне наступне літо буде спекотнішим за попереднє, оскільки коливання температур рік від року залишаться значними. Про це в інтерв'ю "Главкому" розповів кандидат географічних наук, фахівець із фізики атмосфери та геокосмосу Денис Пішняк.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини