Головна Новини Суспільство події Дощі на заході,сонячно на сході: якою буде погода на вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі на заході,сонячно на сході: якою буде погода на вихідні

Прогноз погоди на суботу, 16 квітня

15 квітня 2022, 19:23
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні  цієї суботи, 16 квітня, буде погожою та теплою. В деяких регіонах  денна температура плюсуватиме  до +19.

Дощі на заході,сонячно на сході: якою буде погода на вихідні

Синоптик розповіла про погоду в Україні на 16 квітня(фото з відкритих джерел)

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко на своїй сторінці в соціальних мережах.

Опади  у цей вихідний  прогнозуються  в західних та  північних  регіонах,  в деяких місцях  в центральних  регіонах,  на території  Харківської та Одеської областей. Разом з тим, в східних та південних регіонах  синоптик прогнозує   вихідного дня  суху погоду.

Наталка Діденко  радить  мешканцям столиці завтра вийти на прогулянку, повною мірою насолодитись  теплом і  радіти теплому сонячному промінню вже зараз, адже, завтрашнього дня  буде більшою  хмарність, можливі  дощі,  і стовпчик термометра показуватиме  менші плюси —  +9... +10 градусів. А далі прийде похолодання.

Зокрема, в західних, північних регіонах та на Вінничині розпочнеться похолодання і температура в день показуватиме +6...+10 градусів.

"Посилиться вітер, напрямок — переважно північний, більш інтенсивним вітер буде на Заході та Сході України", — підсумувала Діденко.

Нагадаємо, що “Коментарі" інформували про те, що Прийде похолодання: якою буде погода в Україні на Великдень. У 2022 році православні християни святкують Великдень 24 квітня, і погода обіцяє бути в цей день досить прохолодною, як для середини весни. Про це повідомляє народний синоптик Володимир Деркач.У середині цього місяця, за словами експерта, українцям варто готуватися до похолодання, вночі в деяких регіонах можливі нічні заморозки. Наприкінці квітня прогнозуються дощі, але температура повітря буде комфортною, іноді можливі перепади у бік мінусу.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини