Головна Новини Суспільство події Дощі і холод швидко пройдуть: коли в Україну повернеться сонце і тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Дощі і холод швидко пройдуть: коли в Україну повернеться сонце і тепло

Фахівці розповіли про погоду в Україні

12 жовтня 2021, 23:15 comments1551
Поділіться публікацією:

Погода в нашій країні в середу випаде  з дощами, холодом і навіть першим снігом.  Також  прогнозуються сильні пориви жовтневого буревію. Наче в середині листопада, коли в двері стукає зима. Але синоптики запевняють, що на завершення тижня шторм мине і ми радітимемо сонцю та теплу. Про це інформують фахівці Українського гідрометцентру та їх колега Наталка Діденко.

 Дощі і холод швидко  пройдуть: коли в Україну повернеться сонце і тепло

Погода в Україні (фото з відкритих джерел)

Пані Наталя прогнозує, що 13 жовтня циклон дістанеться більшості територій країни. Тому різко похолодає, а ще прийдуть дощі, місцями з першим снігом і будуть різкі пориви буревію.

 За її словами, циклон слід чекати з південного заходу. Тому рясні дощі пройдуть в Черкаській, Полтавській, обласному центрі Кропивницький з прилеглими районами, Миколаївській, Херсонській областях, на частині території Дніпровщини та в Криму. Також дощитиме в прикарпатських територіях, на Одещині. А от в Житомирській, Київській, Чернігівській областях буде похмуро, але без опадів.

 Холодна температура буде цього дня на більшості наших територій, вдень буде трохи тепліше+8+12. Найтепліша температура в Запоріжжі та в східних регіонах+13+18, але переважатимуть сильні пориви вітру.

 В столиці буде похмуро та холодно, така щільна осіння хмарність. Вдень +9+11, вночі холодніше+4+7.

Фахівці  Українського гідрометцентру 13 жовтня прогнозують  сильні дощі в північних, південних та центральних  регіонах. Також дощитиме в Києві, Житомирі та Вінниці. В західних регіонах погода буде суха, опади пройдуть тільки на Закарпатті. На більшість територій прийде сильний буревій.

Метеорологи прогнозують, що на свято Покрови в нашій країні на кілька градусів стане тепліше. Вночі стовпчик термометра показуватиме+2+6. Вдень +10+13. В південних та східних регіонах на кілька градусів тепліше.

 Таку погоду матимемо за прогнозами синоптиків всі чотири вихідних. Невелике потепління очікується після 20 жовтня. Плюсуватиме +15 в більшості регіонів країни.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що синоптики розповіли, де в Україні погіршиться погода.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини