Головна Новини Суспільство події Доньці Ірини Фаріон погрожують карною справою: про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Доньці Ірини Фаріон погрожують карною справою: про що мова

Через погрози доньки Ірини Фаріон підозрюваному у вбивстві її матері надали охорону

31 липня 2024, 13:53 comments6500
Поділіться публікацією:

Підозрюваний у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон 18-річний В’ячеслав Зінченко отримав охорону, а все через погрози, які будцімто, прозвучали його адресу від доньки загиблої, про це в інтерв’ю Українським новинам сказав адвокат Зінченка Ігор Сулима.

Доньці Ірини Фаріон погрожують карною справою: про що мова

Донька Фаріон

При цьому відомо, що донька Фаріон Софія Сечишин під час суду із обрання запобіжного заходу побажала Зінченку "здохнути в тюрмі" і пообіцяла, що все для цього зробить.

"За погрози вбивством і розправою можна притягнути до відповідальності. Нехай при мені це скаже. Проти неї буде порушено карну справу. Якщо є відеозапис з погрозами, то я витребую його", — сказав адвокат.

При цьому він повідомив, що через ці погрози, його підзахисний уже отримав охорону.

"Ми звернулися – і йому надали", — сказав адвокат.

Сулима також повідомив, що його підзахисного утримують в нормальних умовах, але не сказав, де саме.

Окрім того, адвокат не виключив, що його підзахисного навіть можуть звільнити з-під варти, адже прямих доказів проти нього немає. Сулима каже, що, буцімто, справжні вбивці не поводять себе так, як поводив себе його підзахисний. За його словами, він не втік одразу після скоєння злочину, а пробу у Львові ще два дні. Окрім того, Зінченко не їхав додому, наприклад, автостопом, а пішов "під камери" купувати квиток в Дніпро.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон Зінченко відмовився давати свідчення, скориставшись своїм конституційним правом. Окрім того, його адвокат не виключив, що юнак може кого покривати.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини