Головна Новини Суспільство події Дочка легенди футболу Пеле розповіла про здоров'я батька
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка легенди футболу Пеле розповіла про здоров'я батька

Дочка триразового чемпіона світу Пеле заявила, що його стан в межах норми

18 вересня 2021, 12:20
Поділіться публікацією:

Дочка колишнього футболіста збірної Бразилії Пеле Келі Насименту прокоментувала звістки про те, що її батька помістили у відділення інтенсивної терапії і реанімації. Про це вона написала в Instagram.

Дочка легенди футболу Пеле розповіла про здоров'я батька

Пеле з донькою. Фото instagram

"Привіт, друзі. Я не знаю, що виходить з новин, але в особистих повідомленнях багато питань! У наші дні по всьому світу вже багато занепокоєння, і ми не хочемо бути причиною більшого. Це фото було зроблено тільки що. На ньому жилет, тому що він Сантіста і його турбує холод в СП! Він відновлюється добре і в межах норми, так кажуть лікарі. Йому не подобається, коли я це говорю, тому, будь ласка, не говори йому, але він джентльмен (старий). Чоловіки його віку після такої операції іноді роблять два кроки вперед і один крок назад. Це нормально. Вчора він втомився і трохи відступив", — написала вона.



На початку вересня Пеле була зроблена операція з видалення пухлини в товстій кишці. А 18 вересня стало відомо, що Пеле знову потрапив у реанімацію. Іменитий спортсмен проходить лікування в госпіталі міста Сан-Паулу.

Як повідомляло видання "Коментарі", розкрита реальна причина смерті Марадони. В аргентинських ЗМІ озвучили реальну причину смерті Марадони: серце екс-футболіста зупинилося через гострий набряк легенів. Його спровокувала хронічна серцева недостатність.

За результатом проведеної аутопсії фахівці виявили дилатаційну кардіоміопатію — патологію, що викликає збільшення камер серця. Медичні працівники зазначили, що серце Марадони було більше норми удвічі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини