Головна Новини Суспільство події Дочка Ірини Фаріон поділилася новими деталями розслідування вбивства
commentss НОВИНИ Всі новини

Дочка Ірини Фаріон поділилася новими деталями розслідування вбивства

Нові докази у справі про вбивство відомого мовознавця: дочка ділиться важливими подробицями

8 вересня 2024, 22:02
Поділіться публікацією:

У розслідуванні вбивства відомого українського мовознавця Ірини Фаріон з'явилися нові подробиці. Донька вбитої, Софія, в інтерв'ю телеканалу "5 канал" розповіла, що вона не може озвучувати відомі їй деталі слідства, але правоохоронці поінформували її про нові докази та обставини.

Дочка Ірини Фаріон поділилася новими деталями розслідування вбивства

Дочка Ірини Фаріон поділилася новими деталями розслідування вбивства

Однак Софія висловила недовіру до інформації в ЗМІ про знайдені предмети, підкреслюючи, що офіційно поліція не підтверджувала ці дані.

"Про те, що знайшли червону панаму, рукавички — це інформація взята звідки? Хто цю інформацію сказав? Поліція? Тобто, має завжди офіційна інформація. Чуткам і здогадкам не потрібно так довіряти. Звичайно, поліція робить усе можливе, щоб довести цю справу до кінця. Як мені казали, що це справа честі. Я насправді, хочу, щоб ця честь була дотримана", — сказала Софія.

Раніше "Коментарі" писали, що адвокат В'ячеслава Зінченка, підозрюваного у вбивстві відомого мовознавця Ірини Фаріон, Ігор Сулима, зробив резонансну заяву на прес-конференції у Києві. Він стверджує, що слідчі навмисно ігнорують можливість, що справжній злочинець все ще перебуває на волі. Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також на порталі "Коментарі" — Вбивство відомого українського мовознавця Ірини Фаріон залишається однією з найгучніших подій останнього часу, що обговорюються. Версії того, що спричинило цей трагічний інцидент, відрізняються — від особистої неприязні до політичних мотивів. Але найбільше обговорень викликало появу дочки загиблої Софії Семчишин, яка вперше публічно озвучила своє бачення того, що сталося.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини