Головна Новини Суспільство події До озера Синевір утворилися величезні пробки
commentss НОВИНИ Всі новини

До озера Синевір утворилися величезні пробки

Мандрівники приїхали до Закарпаття на новорічно-різдвяні свята

7 січня 2022, 00:30
Поділіться публікацією:

Карпати – один із найпопулярніших напрямків у новорічно-різдвяний період. Туди з'їжджаються як місцеві жителі, і туристи. Ось як виглядає дорога до озера Синевір.

До озера Синевір утворилися величезні пробки

Карпати - фото з відкритих джерел

До озера Синевір утворилися кілометрові автомобільні затори, пише Mukachevo.net. При цьому пробки помітні не лише на під'їзді до гірської водойми, але й ті, хто намагаються залишити туристичну локацію, також стоять у пробках.

До озера Синевір утворилися величезні пробки - фото 2

Зазначається, що мандрівники приїхали на Закарпаття на новорічно-різдвяні свята. В результаті через наплив туристів у пробках зібралося кілька сотень легкових автомобілів та автобусів.

До озера Синевір утворилися величезні пробки - фото 3

Нагадаємо, у Карпатах протягом трьох майбутніх днів погіршиться погода. Як повідомляється на Facebook-сторінці "Сніголавинна ситуація в Українських Карпатах", погіршення погоди залежить від циклонів, що проходитимуть над горами. Очікується сильний вітер (пориви до 16 м/с, на високогір'ї — до 22 м/с), дощ із мокрим снігом у горах та на високогір'ї, а також сніг. Сьогодні і завтра в горах сніговий покрив снігу сягатиме 15 см, але вже за кілька днів через плюсову температуру сніг практично розтане. Крім того, в Карпатах очікується суттєве ускладнення погодних умов: хуртовина, сильний мокрий сніг, місцями ожеледиця, на дорогах ожеледиця, налипання мокрого снігу. 25 грудня очікується, що внаслідок відновлення опадів на високогір'ї знову утворюється сніговий покрив заввишки до 10 см.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Україні очікується короткочасне похолодання. Такий прогноз зробила синоптик. Крім того, за прогнозом, у другій половині поточного тижня побільшає опадів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини