Головна Новини Суспільство події До Харківської ОДА вийшли псевдонаціоналісти з прапорами народу РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

До Харківської ОДА вийшли псевдонаціоналісти з прапорами народу РФ

Із присутніх ніхто так і не зміг дати чітку відповідь, стосовно історії походження даного прапора

28 липня 2021, 12:52
Поділіться публікацією:

Близько 150 осіб з національним прапором ерзян в руках зібралися під стінами Харківської обласної державної адміністрації. Про це повідомляє Kharkiv Today.

До Харківської ОДА вийшли псевдонаціоналісти з прапорами народу РФ

Псевдонаціоналісти вийшли до ХОДА під прапорами народу РФ. Фото: Kharkiv Today

За інформацією джерела, сьогодні, 28 липня, під стінами ХОДА зібралися на мітинг "псевдопатріоти". В їх руках триколірні прапори, що належать одному з етносів народу Мордовії, що живе на території РФ. Що примітно, з присутніх ніхто так і не зміг дати чітку відповідь, стосовно історії походження даного прапора.

Для довідки: Чорно-червоно-білий триколор є національним прапором ерзян, народу, що проживає в Росії. Ерзянський прапор є легітимним для свого народу, бувши навіть не визнаним офіційною владою.

Також повідомляється, що зараз у будівлі обладміністрації приблизно 150 осіб. З ранку до площі під'їхало два автобуси в мітингувальниками. Деякі прийшли з плакатами, на яких такі написи "Тимчук. П'ята колона "," Андрій Тимчук, Крим — це Україна "," Андрій Тимчук, Батьківщвною НЕ торгують ".

За інформацією видання, раніше біля будівлі Харківської обласної державної адміністрації планували провести проплачений мітинг. Його організаторами повинні були стати люди, які зацікавлені у звільненні глави Айни Тимчук.

До Харківської ОДА вийшли псевдонаціоналісти з прапорами народу РФ - фото 2

Прапор ерзя. Фото: Вікіпедія.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Патріотична націоналістично налаштована громадськість провела "гною" акцію під будинком народного депутата від "Опозиційної платформи За Життя" Федора Христенко. Таким незвичайним способом кілька десятків активістів хочуть привернути увагу представників державної влади та правоохоронців до особистості депутата від "ОТЗЖ". Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що Харківська область увійшла в п'ятірку лідерів за темпами вакцинації в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иван

28 липня 2021, 13:02

ха-ха-ха!


Новини