Головна Новини Суспільство події Харківщина увійшла в п'ятірку лідерів за темпами вакцинації в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Харківщина увійшла в п'ятірку лідерів за темпами вакцинації в Україні

Все більше жителів Харківської області виявляють бажання вакцинуватися

26 липня 2021, 18:08
Поділіться публікацією:

У Харкові продовжують відкривати нові центри для вакцинації. Про це повідомляє голова Харківської обласної державної адміністрації Айна Тимчук.

Харківщина увійшла в п'ятірку лідерів за темпами вакцинації в Україні

Вакцинація в Харківській області. Фото з відкритих джерел

У міських ТРЦ будуть облаштовані центри масової вакцинації проти COVID-19. Відомо, що вони з'являться в таких торгово-розважальних центрах як: "Nikolskiy" і "Французький бульвар". Після цього кількість центрів масової вакцинації в місті виросте до 20.

"Все більше жителів Харківщини виявляють бажання вакцинуватися. Це дуже правильна позиція людей, адже вакцинація сьогодні — єдиний спосіб зберегти своє здоров'я і не допустити нових хвиль захворюваності. Тому зараз нашим основним завданням є відкриття нових центрів вакцинації, щоб зробити щеплення змогли всі охочі, а головне — в комфортних умовах. Тому, вже 28 липня відкриваємо ще два центри в популярних торгових центрах міста Харкова ", — розповіла Айна Тимчук.

Відзначимо, що за 24 і 25 липня в харківській області було зроблено 9261 щеплення проти коронавірусної інфекції. В районах області було зроблено 4002 щеплень. В цілому в Харківській області першу дозу вакцини вже встигли отримати 183 185, а другу — 103 112 осіб.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, чому в Україні може стати обов'язковою вакцинація від коронавірусу. Детальніше читайте в матеріалі на нашому сайті.

Також портал інформував про те, в якій країні ввели обов'язкову вакцинацію для футболістів. До жовтня 2021 року гравці та тренерські штаби всіх клубів зобов'язані бути вакцинованими. Крім того, всіх має бути до того часу по дві дози вакцини. У разі, якщо клуб відмовиться від вакцинації, він не зможе грати в АПЛ. У тих, хто станом на 1 жовтня одержить лише одну дозу вакцини, буде два тижні на друге щеплення. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини