Головна Новини Суспільство події Дніпро: рашисти випустили дві ракети, одну збила ППО – уламки полетіли на людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Дніпро: рашисти випустили дві ракети, одну збила ППО – уламки полетіли на людей

У Дніпрі спрацювала протиповітряна оборона – вона збила одну із двох ракет

18 травня 2022, 08:25 comments1333
Поділіться публікацією:

Російські окупанти продовжують вести ракетний обстріл української території. Так ворог завдав ударів по Дніпропетровщині. Усього було запущено 2 ракети. Одну вдалося збити засобами ППО. Друга потрапила до об'єкту транспортної інфраструктури. Він повністю зруйнований. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Дніпро: рашисти випустили дві ракети, одну збила ППО – уламки полетіли на людей

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

Про те, що успішно спрацювала ППО на Дніпропетровщині підтвердили і у Повітряному командуванні "Схід". Там ще раз звернулися до всіх громадян України не публікувати фото та відео з місць, де може бути ППО, а також не публікувати наслідки влучень.

Валентин Резніченко розповів, що одній російській ракеті не вдалося долетіти до своєї мети. Вона була збита, тільки уламки впали на приватний будинок. У результаті пошкодження отримали два приватні будинки, також було поранено одну жінку. Другу ракету збити не вдалося. Вона потрапила до об'єкту транспортної інфраструктури.                                                                                                                                                         

Читайте також на порталі "Коментарі" — американські військові аналітики пояснили , чому вірити в обмінному військових "Азова" Росії не можна. Швидше за все, у Росії могли погодитись на обмін заблокованих на "Азовсталі" військових для того, щоб провернути чергову інтригу. Найімовірніше це потрібно російському керівництву для того, щоб оголосити про повне взяття Маріуполя або для того, що на самому останньому етапі відмовитися від переговорів щодо обміну, визнавши бійців "Азова" злочинцями, яких неможливо обміняти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини