Головна Новини Суспільство події Для чого німецькі велотуристи двічі в'їжджали в Україну, щоб потрапити до Таїланду
commentss НОВИНИ Всі новини

Для чого німецькі велотуристи двічі в'їжджали в Україну, щоб потрапити до Таїланду

Німці, які вважали Україну частиною ЄС, вдруге в'їхали на територію нашої країни, але цього разу легально

9 червня 2021, 20:45
Поділіться публікацією:

Двоє німецьких велотуристів, які вважали Україну частиною Європейського Союзу (ЄС) та незаконно перетнули кордон, наразі прямують до Києва. Про це повідомляє DW.

Для чого німецькі велотуристи двічі в'їжджали в Україну, щоб потрапити до Таїланду

Велотуристи - фото з відкритих джерел

За інформацією журналістів, українські прикордонники після перевірки документів та уточнення обставин ситуації відпустили Моріца Геллера та Моріса Ґебгарда назад до Польщі, після чого велосипедисти в’їхали в Україну знову. Але цього разу легально, перетнувши кордон через пункт пропуску. 

За словами Геллера, під час затримання і згодом прикордонники поводилися з ними коректно. Після повторного в’їзду в Україну вони зупинялися у Львові й рушили в напрямку Києва.

Додамо, що обидва мандрівники проживають у Дюссельдорфі і наразі здійснюють веломандрівку з Німеччини до Таїланду. Далі їхній маршрут пролягає через територію Росії. 

Нагадаємо, що 4 червня прикордонники Львівського загону затримали двох німецьких велотуристів, які незаконно перетнули вітчизняний кордон із Польщі. Згодом з’ясувалося, що порушники – 21- та 36-річні громадяни Німеччини. З собою вони мали документи та пояснили, що мандрують світом на велосипедах.

Цього разу їхній веломаршрут пролягав із Німеччини до Таїланду через Польщу, Білорусь і РФ. Із Дюссельдорфа вони вирушили близько двох тижнів тому.

Їхати з Польщі в Україну навпростець німці вирішили, адже думали, що наша країна входить у ЄС і перетинати кордон у пунктах пропуску не обов’язково, зазначають прикордонники.

Раніше "Коментарі" інформували, як у зоні відчуження затримали браконьєрів із 40 кг рогів оленів та інших тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини