Головна Новини Суспільство події Наставили роги: прикордонники затримали незвичний вантаж у зоні відчуження (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Наставили роги: прикордонники затримали незвичний вантаж у зоні відчуження (ВІДЕО)

Правопорушників не злякала навіть радіація

21 грудня 2020, 13:19
Поділіться публікацією:








У День Святого Миколая на Житомирщині прикордонники затримали трьох чоловіків із незвичним багажем. На вільну від радіації територію горе-колекціонери намагалися вивезти роги копитних тварин із зони відчуження. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

Наставили роги: прикордонники затримали незвичний вантаж у зоні відчуження (ВІДЕО)

Навіщо чоловікам знадобилися радіоактивні роги, не повідомляється. Фото: ДПСУ

Зловмисниками виявилися жителі Київської області: двоє українців та білорус. Останній має дозвіл на постійне проживання в Україні. Цікаво, що один зі зловмисників уже не вперше потрапляє до рук працівників правоохоронних органів. Перед цим чоловіка з аналогічним "рогатим" вантажем і також двома подільниками затримували безпосередньо в Чорнобильській зоні.

Наставили роги: прикордонники затримали незвичний вантаж у зоні відчуження (ВІДЕО) - фото 2
Наставили роги: прикордонники затримали незвичний вантаж у зоні відчуження (ВІДЕО) - фото 3

Для яких саме потреб злодюжки збирали роги оленів, лосів та цапів у зоні відчуження, не повідомляється. Але до зустрічі із прикордонниками правопорушники встигли "поповнити свою колекцію" понад тридцятьма парами рогів, що загалом перевищує вагу у 50 кг. Звичайно, весь "кістковий" вантаж було вилучено при затриманні.

Прикордонники Житомирського загону передали злодіїв у руки копів. У поліції вже складено протокол за ст. 46-1 КупАП "Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення". Крім того, "колекціонери" можуть не уникнути й кримінальної відповідальності.

Раніше "Коментарі" розповідали про те, що намагаються ввезти до України під виглядом соку та кави.

Також портал повідомляв про невдалу спробу російських контрабандистів доправити в Україну незаконну ікру. Кінцевій меті правопорушників завадив контрабандний рів, споруджений на українсько-російському кордоні. Правопорушникам довелося підпалити власне авто.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини