Головна Новини Суспільство події На кордоні з Росією знайдено обгорілий автомобіль із несподіваним вантажем (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з Росією знайдено обгорілий автомобіль із несподіваним вантажем (ВІДЕО)

Мікроавтобус не подолав протиконтрабандний рів

11 грудня 2020, 13:52
Поділіться публікацією:








На українсько-російському кордоні службовці виявили обгорілий "УАЗ", де знайшли залишки контрабандних продуктів. Про це повідомляє Державна прикордонна служба України.

На кордоні з Росією знайдено обгорілий автомобіль із несподіваним вантажем (ВІДЕО)

Машина звалилася до протиконтрабандного рову. Фото: ДПСУ

Оглядаючи обгорілі уламки мікроавтобуса, прикордонники знайшли у ньому залишки червоної та чорної ікри. Водій та можливі пасажири покинули місце аварії до прибуття представників українських служб. Наразі встановлюється, чи було підпалено "УАЗ" навмисно — для приховування спроби переправити контрабанду.


Інцидент стався ділянці відділу прикордонної служби "Вовчанськ", що належить до Харківського загону. Автівка не подолала спеціальний протиконтрабандний рів, застрягши у ньому в майже вертикальному положенні.

"Варто зауважити, що з українського боку жодних слідів діяльності контрабандистів не виявлено. Сліди мікроавтобуса чітко свідчили, що він рухався з боку Росії. Факт, того, що УАЗ рухався з їхнього боку представники прикордонної служби ФСБ РФ визнали", — йдеться у повідомленні прес-служби прикордонників.

Довідково. Протиконтрабандний рів — спеціальна інженерна споруда у вигляді широкої канави. Використовується для захисту у мирний та воєнний час, а також для перешкоджання руху супротивника. У ХХ столітті широко подібні рови часто рили для зупинки танків під час Другої світової війни.

Це далеко не перша спроба іноземних контрабандистів ввезти до України нелегальну продукцію. Раніше "Коментарі" повідомляли, що на кордоні із Польщею українські прикордонники затримали автобус, у якому замість пасажирів знаходилися сигарети.

Також на порталі розповідали про ймовірне порушення кордону у Сумській області, в результаті якого застрелили місцевого жителя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини