Головна Новини Суспільство події Прикордонники замість пасажирів побачили в автобусі неочікувану знахідку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прикордонники замість пасажирів побачили в автобусі неочікувану знахідку (ВІДЕО)

Інцидент трапився із рейсовим автобусом на кордоні з Польщею

2 листопада 2020, 12:41 comments3432
Поділіться публікацією:








Рейсовий автобус, буквально нашпигований сигаретами, зупинили українські прикордонники. Про це йдеться у повідомленні пресцентру ДПСУ.

Прикордонники замість пасажирів побачили в автобусі неочікувану знахідку (ВІДЕО)

Контрабанду виявили сьогодні вранці прикордонники Львівського загону на кордоні з Польщею. Так, транспортний засіб рейсом "Херсон-Варшава" прямував через пункт пропуску "Рава-Руська" до країни-сусідки. Водієм виявився громадянин України.

Однак звичайний на вигляд автобус виявися схованкою. Так, прикордонники спільно із митниками провели огляд автобусу і знайшли там чимало прихованих сигарет. Повідомляється, що тютюнові вироби були запаковані повсюди: у стелі, за обшивкою, в підлозі та навіть під пасажирськими сидіннями. Усього виявлено 3000 пачок курива. У ДПСУ зазначили, що всі цигарки, власником яких виявився  водій, вилучено.


Як повідомлялося раніше, прикордонники знайшли на українсько-молдавському кордоні підводний спиртопровід для перекачки спирту в Україну. Поліетиленовий трубопровід діаметром 32 мм та довжиною 500 метрів проклали до приватної будівлі поблизу Кучурганського водосховища.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини