Головна Новини Суспільство події Дію воєнного стану в Україні буде продовжено: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Дію воєнного стану в Україні буде продовжено: що відомо

Воєнний стан планують продовжити на місяць - до кінця квітня

15 березня 2022, 09:13 comments1148
Поділіться публікацією:

14 березня було зареєстровано законопроект "Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні" №7168. Про це відомо з сайту Верховної Ради.

Дію воєнного стану в Україні буде продовжено: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

В тексті документу йдеться, що Верховна Рада має затвердити указ президента про продовження дії воєнного стану в Україні від 14 березня 2022 №133/2022. В указі вказано, що в зв'язку з триваючою, широкомасштабною збройною агресією росії проти України дію воєнного стану з 5:30 26 березня буде подовжено на 30 діб. Указ набирає чинності з дня опублікування закону "Про затвердження Указу Президента України "Про продовження строку дії воєнного стану в Україні".

Міністерство закордонних справ має проінформувати генерального секретаря ООН та представників іноземних держав щодо продовження дії воєнного стану в Україні.

Як повідомляв портал, Ірина Верещук розповіла про підсумки евакуації за минулу добу. Протягом 14 березня вдалося вивезти зеленими коридорами 3808 громадян з Київської та Луганської області. Про це повідомляють в прес-службіКабінету міністрів. Вдалося вивезти людей лише семи коридорами, замість 10 з огляду на обстріли з боку російських окупантів.

Також ми писали, що представники компанії Meta Platforms переглянули своє рішення стосовно дозволів користувачам Facebook та Instagram поширювати заклик про смерть глави Кремля Володимира Путіна. Компанія "звужує фокус", аби були конкретизованими межі того, що дозволено. Зараз заклики щодо зазіхань на вбивство Путіна, та самопроголошеного білоруського президента Олександра Лукашенка заборонено.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини