Головна Новини Суспільство події Дівчинка в 2 роки навчилася читати і писати на чотирьох мовах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчинка в 2 роки навчилася читати і писати на чотирьох мовах

Мешканка Лондона, Англія, дворічна Ісайя Гьямфі вміє читати, писати і рахувати англійською, іспанською та французькою мовами

27 вересня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Ісаї Гьямфі скоро виповниться всього два роки, але вона вже може читати, писати, рахувати англійською, іспанською та французькою мовами і вирішувати математичні завдання на множення і віднімання. Історію геніальної дівчинки опублікувало Daily Mirror.

Дівчинка в 2 роки навчилася читати і писати на чотирьох мовах

Мешканка Лондона, фото з відкритих джерел

І тепер геніальний малюк знову справив враження, навчившись рахувати до 40 на японському менш ніж за 24 години. Горда мама 30-річна Джазель, з Південно-Західного Лондона, розповідає Mirror, що Ісайя надзвичайно легко може сприймати нову інформацію з п'яти місяців.

"Одного разу Ісайя дивилася фонове відео на моєму телефоні на YouTube, вона прокрутила відео внизу і клацнула відео по японському рахунком. Вона послухала це одного разу. Пізніше попросила подивитися його ще раз, а потім, вона стала повторювати числа поспіль", — розповідає мама.

Тоді мама дізналася, що дівчинка захоплюється мовами, тому показала їй відео на іспанському. Її очі загорілися, тому вона вирішила купити їй картки на іспанському; вона дуже любила їх і вивчала кожен день.

Дівчинка в 2 роки навчилася читати і писати на чотирьох мовах - фото 2

Дівчинці подобається, що у японців є зразок. Як тільки вивчити числа від 1 до 10, вивчити інші буде дуже легко. Японські числа слідують логічній схемі, за деякими винятками.

"Отже, це безперервне повторення одного і того ж слова для різних чисел. Наприклад, цифра 1 — це "ічі", а цифра 10 — це "дзюу"... .. отже, цифра 11 буде дзю-ічі", — говорить мама дівчинки .

Коли Ісаї було всього чотири місяці, Джазель перетворила свою вітальню в середу для навчання рахунку і грамоті, щоб Ісайя могла отримати візуальну користь.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в Києві відкриють вашингтонський університет : скільки буде коштувати там навчання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини