Головна Новини Суспільство події Дипломат пояснив, чому вторгнення РФ найближчого тиждня чекати не варто
commentss НОВИНИ Всі новини

Дипломат пояснив, чому вторгнення РФ найближчого тиждня чекати не варто

Кремль озвучив заїжджені фейкові наративи по Україні, запевнивши, що нападати на Москва не планує

13 лютого 2022, 09:35 comments1769
Поділіться публікацією:

Незважаючи на тривожні повідомлення розвідок західних країн, російського вторгнення наступного тижня не відбудеться. При цьому росіяни й надалі кошмаритимуть Україну та світ погрозами та переміщеннями військової техніки поблизу українського кордону. Як передає портал "Коментарі", таку думку за підсумками розмови Джо Байдена та Володимира Путіна висловив український дипломат та політичний експерт Вадим Трюхан у Facebook.

Дипломат пояснив, чому вторгнення РФ найближчого тиждня чекати не варто

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Цікаво" росіяни подали розмову їхнього "великого кормчого". І не пригадаю такого, щоб за результатами короткої телефонної розмови (біля години, — це все таки радше коротка, а ніяка не грунтовна, тривала тощо), у суботу пізно ввечері, помічник Президента збирав цілу прес-конференцію і розжовував світу озвучену його босом американцям позицію. І то так, що складається вражене, ніби ця розмова продовжувалася годин 5-6, і протягом неї Владімір Путін читав лекцію про нинішній стан міжнародних відносин у світі старині Джо Байдену", – зазначив дипломат.

Він пояснює, що насправді нічого нового не прозвучало. Давно заїжджені фейкові наративи. Немає сенсу переказувати та якось реагувати. Єдине, що було новим, і то з натяжкою, – Ушаков (Ред. помічник президента РФ) старанно переконував публіку в тому, що жодного нападу Росії на Україну не може бути в принципі, мовляв, "американці самі собі придумали дату вторгнення, щоб переколошматити весь світ".

"І що ж із усього цього випливає? На мою думку, на цьому тижні нічого екстраординарного не відбудеться. Нагнітати риторикою будуть, і совати болотами свої брудні танки продовжать, куда ж без цього, але чергової спроби військовими засобами зламати Україну і зробити зговірливішим Захід не буде. Кишка тонка. Та й не готові фізично. Так що видихаємо. Займаємося своїми звичними справами, ну і паралельно продовжуємо точити шаблі. Адже з такими дикими сусідами вони можуть знадобитися в будь-який момент, і то без анонсів", – зазначив експерт.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Байден знову зробив попередження Путіну за Україну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

13 лютого 2022, 11:38

Как видно этому дыпломату как и англосаксам уж очень не терпится, что бы на Украину напали.


Новини