Головна Новини Суспільство події Дії Путіна підтримує рекордна кількість росіян: нове опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Дії Путіна підтримує рекордна кількість росіян: нове опитування

Зафіксовано суттєве зростання кількості росіян, які переконані, що Росія рухається у правильному напрямку

31 березня 2022, 00:31
Поділіться публікацією:

Від початку агресії РФ  в Україну 24 лютого підтримка громадянами Росії  дій очільника країни  Володимира Путіна  виросла до 83 відсотків.

Дії Путіна підтримує рекордна кількість росіян: нове опитування

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

Про це засвідчили  результати соціологічного опитування представників  "Левада-центру", яке відбулось 24-30 березня.

Підтримка  глави Кремля серед  мешканців країни в березні виросла на більш як 10%. Це якщо порівнювати  з показниками підтримки, які були зафіксовані в лютому та січні. Соціологи  тоді зафіксували підтримку  російського президента,  що становило  69 та 71 відсоток  в січні та лютому, відповідно.

"Не одобряють" дії очільника Росії  15% росіян, а попередньо — в лютому та січні таких  знайшлось  27% і 29% опитаних відповідно.

За даними дослідження  зазначено, що рівень довіри мешканців РФ до Путіна зріс на 10% у порівнянні з попереднім місяцем – із 34% до 44%. Ще на 5% зріс рейтинг довіри до керівника Міністерства  оборони Росії Сергія Шойгу, з 12 у лютому до 16 відсотків в березні.

При цьому, зафіксоване суттєве зростання кількості мешканців РФ, які дотримуються думки, що стан справ в країні йде  в правильному напрямку. В березні 69 відсотків опитаних  були переконані, що їх країна йде в правильному напрямку. Попереднього місяця таких  опитаних було 52 відсотки

Також станом на березень 22 відсотки  мешканців цієї країни  дотримується думки, що країна рухається в неправильному напрямку, і ще 9 відсотків  не змогли відповісти.

Дії Путіна підтримує рекордна кількість росіян: нове опитування - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скільки українців вірять у перемогу над РосієюПопри безперервну гарячу фазу російсько-української війни, більшість наших співвітчизників упевнені в тому, що Україна зможе відбити російські атаки й вийти переможцем у цій війні. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини