Головна Новини Суспільство події Депутатський TikTok: кого з нардепів можна зустріти на просторах популярної соцмережі
commentss НОВИНИ Всі новини

Депутатський TikTok: кого з нардепів можна зустріти на просторах популярної соцмережі

Демонстрація талантів, поради для охочих стати депутатом, а також цікаві події з життя: які ще відео знімають народні обранці

19 листопада 2020, 18:20
Поділіться публікацією:

Депутатський TikTok: кого з нардепів можна зустріти на просторах популярної соцмережі

ФОТО: З відкритих джерел

TikTok — одна з найпопулярніших соціальних мереж і місць для розміщення відеофайлів у світі. З кожним днем кількість "тіктокеров" збільшується, а загальна кількість користувачів вже досягла понад один мільярд.

Депутати Верховної Ради також не стоять осторонь від сучасних тенденцій і діляться відеороликами в популярній мережі.

Чи дотримуються останніх трендів народні обранці, і які відеоролики знімають для своїх підписників?

Олексій Гончаренко — депутат Ради від "Європейської солідарності", має понад 19 тисяч фоловерів. На своїй сторінці він розповідає цікаві факти з життя депутатів, ділиться порадами, а також відповідає на запитання підписників. В одному зі своїх відео , за участі Петра Порошенка, депутати розповідають, як стати президентом. Вони кажуть, що в Конституції "є всякі нецікаві речі", які стосуються віку, громадянства, вищої освіти кандидатів на пост глави держави. У ролику Порошенко каже, що потрібно дуже любити Україну, щоб обійняти цю посаду.

Ілля Ківа — народний депутат від "Опозиційної платформи — За життя", також не стоїть осторонь від сучасних трендів, проте, він не настільки популярний в TikTok, як Гончаренко, — у Ківи всього 5 204 фоловерів. Однак, це не заважає йому ділитися цікавими моментами з життя, а також демонструвати спортивні тренування.

Олег Ляшко — екс-депутат Верховної ради, лідер "Радикальної партії". У TikTok у нього понад 70 тисяч фоловерів, яким Ляшко показує походи за грибами, спортивні тренування, а також демонструє вокальні та танцювальні здібності. Екс-депутат не упускає можливості зайвий раз "підколоти" своїх конкурентів , депутатів "Слуги народу", кинувши на їхню адресу кілька жартів.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, в мережі відреагували на новину про модернізацію літака Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини