Головна Новини Суспільство події День літнього сонцестояння 2022: що категорично не можна робити
commentss НОВИНИ Всі новини

День літнього сонцестояння 2022: що категорично не можна робити

Свято літнього сонцестояння ще з давніх-давен уособлювало щастя, радість, достаток і родючість

21 червня 2022, 01:25 comments1037
Поділіться публікацією:

У вівторок, 21 червня, відбудеться День літнього сонцестояння – кардинальна точка року та найдовший день на рік. Астрологи кажуть, що ця дата містична і має особливу енергетику. Що можна і не можна робити?

День літнього сонцестояння 2022: що категорично не можна робити

Літнє сонцестояння 2022 / Фото: depositphotos.com

Наші предки надавали цьому дню важливого значення, бо це свято було присвячене Сонцю – символу життя та тепла. 21 червня воно досягає максимально високої точки й наче "зависає" в зеніті. Цей день було заведено проводити на природі, влаштовувати гуляння та розпалювати багаття. Ще потрібно збирати трави, тому що вважалося, що вони мають цілющі властивості. На їх основі робили різні мазі та ліки.

Враховуючи, що День літнього сонцестояння має потужну енергію, експерти рекомендують загадати найзаповітніше бажання і воно точно здійсниться. Також наші пращури в цю дату здійснювали різні обряди. Дівчата, щоб на довше зберегти свою молодість і красу прокидалися рано-вранці й вмивалися росою. А щоб відігнати від себе лихо, люди залишали на порозі вдома кропиву.

Що категорично не можна робити 21 червня?

— не можна лаятися, пліткувати, провокувати скандали, з'ясовувати стосунки й лихословити. Необхідно відганяти від себе негативні думки та оточити себе позитивом;

— не варто позичати й давати комусь у борг гроші;

— відмовтеся від темних кольорів, тому що Сонце асоціюється з чимось теплим та яскравим. Вибирайте помаранчевий, жовтий та червоний одяг, щоб залучити удачу;

— не варто приймати подарунки;

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що з 2022 року в Україні щороку відзначатимуть 28 липня як державне свято – День Української Державності.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини