Головна Новини Суспільство події Де у вихідні буде дощ та гроза: синоптик дала прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

Де у вихідні буде дощ та гроза: синоптик дала прогноз погоди

Синоптик розповіла, на яку погоду чекати українцям у прийдешній уікенд

17 липня 2020, 16:05 comments1232
Поділіться публікацією:

У майбутні вихідні, 18 та 19 липня, у більшості регіонів України погода буде сухою та сонячною, однак прогнозуються дощі та грози на заході. Про це на своїй сторінці у Facebook розповіла синоптик Наталка Діденко.

Де у вихідні буде дощ та гроза: синоптик дала прогноз погоди

Так, дощі з грозами охоплять усю західну частину країни. При цьому дощі можуть переходити у зливи, а також ймовірні гради та шквали. Крім того, опади в прийдешній уікенд прогнозуються й у Житомирській, Вінницькій, Київській областях – хоча й періодичні та місцями. Також у суботу є ймовірність  дощів з грозою вздовж смуги Харківщина-Полтавщина до Кропивницького.

На переважній частині України у ці вихідні буде суха та сонячна погода. Вітер прогнозується східний, невеликий або помірний. Температура повітря вдень досягне 25-29 градусів тепла, трохи тепліше буде на півдні – до 29-32, а от у західних районах через дощ стовпчик термометра опуститься на 2-4 градуси.

Синоптик зазначила, що у столиці субота та неділя прогнозуються сонячними, з температурою повітря близько 27-28 градусів тепла. Хоча й невеликі дощі ймовірні в окремих районах у другу половину дня.

Своєю чергою, у ДСНС України попередили громадян про погіршення погодних умов: очікуються грози до кінця дня 17 липня та 18 липня у західних областях, а вночі також на Донеччині та Луганщині. Крім того, в окремих районах можливі град та шквали 15-20 м/с, а вдень в Карпатах і на Закарпатті місцями значні дощі.

Нагадаємо, синоптик зробив прогноз погоди на серпень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини