Головна Новини Суспільство події ДБР зобов’язали відкрити справу проти Зеленського за смерть українського морпіха
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР зобов’язали відкрити справу проти Зеленського за смерть українського морпіха

Батько не змирився зі смертю сина

22 грудня 2020, 17:17
Поділіться публікацією:

Служителі української Феміди зобов’язали Державне бюро розслідувань відкрити справу проти президента України через загибель військового Морської піхоти України влітку цього року. Позов до суду подав батько загиблого. Він звинувачує верховного головнокомандувача  в тому, що той заборонив робити будь-які спроби щодо порятунку військового в "сірій зоні" поблизу н.п. Зайцеве.

ДБР зобов’язали відкрити справу проти Зеленського за смерть українського морпіха

Так, відомо, що Сергій Журавель звернувся до суду з позовом на ДБР та Офіс генпрокурора, які, за його словами, не злічили Зеленського винуватим у бездіяльності, що привело до втрати військового.

Суд прийняв рішення на користь батька загиблого морпіха та зобов’язав ДБР зайнятися цією справою.  

ДБР зобов’язали відкрити справу проти Зеленського за смерть українського морпіха - фото 2
ДБР зобов’язали відкрити справу проти Зеленського за смерть українського морпіха - фото 3
Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у зоні проведення Операції об'єднаних сил зник військовослужбовець Збройних сил України. За словами прес-служби ООС, військовий виявився на неконтрольованій українською владою території. За повідомленням військового відомства, відсутність військовослужбовця було помічено ще 17 грудня. Пошуки результатів не дали. В ході розшукових дій незабаром з'ясувалося, що він в полоні у бойовиків. У повідомленні говориться, що сепаратисти намагаються використовувати цю інформацію в інформаційній війні проти України.
Крім того, порталу стало відомо про те, що після того, як в результаті зриву мирного перемир'я, яке тривало з 27 липня, в зоні проведення Операції об'єднаних сил в районі Водяного проросійськими бойовиками-снайперами були вбиті двоє українських військовослужбовців, сьогодні в терміновому порядку було скликано позачергове засідання підгрупи з безпеки Тристоронньої контактної групи. Про це повідомили її представники в Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

anna

23 грудня 2020, 09:48

все знают что, Зе, трус, слабый человек, бездарный КВНщик ,шахрай, хабарнык, гопота из подворотни, -поэтому никчемный так называемый президент... у Путина в глазах видит катаракту... теперь его будут судить... доигрался на рояли ха ха ха


Новини