Головна Новини Суспільство події Данілов закликав українців евакуюватися із місць, де розпочинаються бойові дії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов закликав українців евакуюватися із місць, де розпочинаються бойові дії

Секретар РНБО Олексій Данілов звернувся до українців

18 квітня 2022, 21:42 comments1158
Поділіться публікацією:

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, українцям, які  ще знаходяться  в тих районах, де розпочинаються бойові дії, слід якнайшвидше разом з рідними  негайно залишити такі території. Про це  посадовець заявив  в ефірі телемарафону.

Данілов закликав українців евакуюватися із  місць, де розпочинаються бойові дії

Олексій Данілов (фото з відкритих джерел)

"У кого є можливість, на тих територіях, де зараз відбуваються бої, закликаю виїхати з цих територій. Це треба обов'язково зробити. Сльози на очах від того хлопчика, який з Харкова поїхав від війни і, на жаль, втратив пальчик на Львівщині. Маємо розуміти, що й війна триває по всій території України, це дуже небезпечно", — підсумував  посадовець РНБО.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Данілов назвав напрямок, де розпочнуться тяжкі боїНезабаром можуть розпочатися запеклі бої за Донецьку, Луганську та Харківську області. Військові очікують саме в цьому напрямі спроби російських окупантів піти у контрнаступ і здобути для Путіна довгоочікувану перемогу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію в ефірі загальнонаціонального телемарафону озвучив секретар РНБО Олексій Данілов. Секретар РНБО зазначив, що основна частина російських військ зараз стягується до Донецької, Луганської, Харківської областей. Росіяни готують контрнаступ. Ніхто з них не збирається обкопуватись і займати оборонні позиції, вони мають намір наступати. Данілов упевнений, що Путін не скасував завдання перед своїм військом – окупації України та повного зникнення української державності. Олексій Данілов вважає, що саме у цьому напрямі окупанти намагатимуться створити великі проблеми для українських захисників. Саме з цією метою окупаційні війська почали робити перегрупування. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини