Головна Новини Суспільство події Незабаром розпочнуться важкі бої з росіянами: Данілов назвав напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Незабаром розпочнуться важкі бої з росіянами: Данілов назвав напрямок

Секретар РНБО вважає, що зупинятись росіяни не збираються. Завдання, які ставить Путін перед своїми яничарами щодо знищення української держави, вони нікуди не зникають

4 квітня 2022, 07:28
Поділіться публікацією:

Незабаром можуть розпочатися запеклі бої за Донецьку, Луганську та Харківську області. Військові очікують саме в цьому напрямі спроби російських окупантів піти у контрнаступ і здобути для Путіна довгоочікувану перемогу. Як повідомляє портал "Коментарі", таку інформацію в ефірі загальнонаціонального телемарафону озвучив секретар РНБО Олексій Данілов.

Незабаром розпочнуться важкі бої з росіянами: Данілов назвав напрямок

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО зазначив, що основна частина російських військ зараз стягується до Донецької, Луганської, Харківської областей. Росіяни готують контрнаступ. Ніхто з них не збирається обкопуватись і займати оборонні позиції, вони мають намір наступати. Данілов упевнений, що Путін не скасував завдання перед своїм військом – окупації України та повного зникнення української державності.

Олексій Данілов вважає, що саме у цьому напрямі окупанти намагатимуться створити великі проблеми для українських захисників. Саме з цією метою окупаційні війська почали робити перегрупування. У Росії розуміють, що тільки зосередивши основні війська в одному напрямку, можна спробувати хоча б якось просунутися вперед. Тому й ухвалили рішення – активно атакувати схід нашої країни.

При цьому Данілов підкреслив, що ВСУ знають усі плани ворога і готові дати гідну відсіч противнику, розбивши всі спроби піти в наступ. На підтвердження своїх слів секретар РНБО зазначив, що російські війська не просто так відступили від Києва та залишили київський напрямок. Вся річ у тій відсічі, яку ЗСУ дали противнику. Росіяни не встояли, тож відступили.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Олексій Арестович пояснив, чим закінчиться для Росії застосування хімічної зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини