Головна Новини Суспільство події Данілов розкритикував тих, хто кричав про перемогу ще у квітні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов розкритикував тих, хто кричав про перемогу ще у квітні

Олексій Данілов вважає, що війна ще триватиме, до перемоги – багато роботи

31 травня 2022, 14:00
Поділіться публікацією:

Секретар РНБО Олексій Данілов був одним із тих спікерів у владі, які з перших тижнів повномасштабного російського вторгнення заявляли, що про швидку перемогу у війні проти Росії говорити не доводиться. Ось і зараз Олексій Данілов говорить про те, що до перемога ще не близько і потрібна консолідація зусиль усієї держави, щоб перемогти агресора. Як передає портал "Коментарі", про це Данілов розповів в інтерв'ю "Укрінформу".

Данілов розкритикував тих, хто кричав про перемогу ще у квітні

Олексій Данілов. Фото: Укрінформ

Говорячи про 100 днів повномасштабного російського вторгнення, Данілов зазначив, що він хотів би зробити акцент на двох речах. Перша – це те, що висновки робити ще зарано. Друга – треба ще раз добре подумати про те, що говорили деякі люди, що у квітні вже можемо святкувати перемогу над агресором. Наразі стає зрозуміло, що ці люди говорили небезпечні речі.    

За прогнозами Олексія Данілова, війна в Україні продовжуватиметься і ЗСУ зараз дуже важко на фронті, бо йдуть запеклі бої у Луганській, Донецькій та інших областях України. І доти, доки тривають бої, доки російські військові продовжують перебувати на території України, опускати руки і говорити про перемогу чи припинення війни не можна.          

Олексій Данілов нагадав, що початковий план президента РФ Володимира Путіна щодо знищення української державності ніхто в Кремлі не знімав і з розумінням цього треба розпочинати та закінчувати свій день кожному, хто живе в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — новий посол США вже у Києві: чи варто чекати, що Вашингтон тепер збільшить допомогу Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини