Головна Новини Суспільство події Данілов попередив білоруських солдатів про наслідки, якщо вони перетнуть український кордон
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов попередив білоруських солдатів про наслідки, якщо вони перетнуть український кордон

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що українські захисники знищуватимуть усіх солдатів армії Білорусі, які перетинають кордон із Україною

21 березня 2022, 07:20 comments1376
Поділіться публікацією:

Кожен білоруський солдат, який ризикне виконати злочинний наказ та перетне український кордон, буде ліквідований українськими захисниками. Як повідомляє портал "Коментарі", таку позицію озвучив секретар РНБО Олексій Данілов, повідомляє прес-служба РНБО.

Данілов попередив білоруських солдатів про наслідки, якщо вони перетнуть український кордон

Олексій Данілов. Фото: Офіс президента

Олексій Данилов зазначив, що білоруський народ точно не може бути зацікавлений у тому, щоб солдат їхньої армії масового знищували. Але таке станеться з кожним білоруським військовим, якщо він перетне український кордон. У такому сценарії може бути зацікавлена лише одна людина – президент Путін.

За словами Данілова, Путін змушує Лукашенка віддати наказ білоруської армії – вторгнутися на територію України та ув'язати у цю масштабну війну. При цьому сам Лукашенко розуміє, що вплутування у війну Білорусі стане крахом для його країни.

Секретар РНБО нагадав, що Росія вже влаштовувала та продовжує влаштовувати обстріл України з території Білорусі. Тепер Кремль потребує живої сили, тому робить усе можливе, щоб білоруська армія разом із російськими окупантами вторглася в Україну.

Олексій Данілов вважає, що "рашизм", на який весь цивілізований світ заплющував очі, тепер призвів до початку Третьої світової війни. Данілов звернувся до бізнесу західних країн перестати співпрацювати з Росією, поки вона веде війну проти України, адже цим західні компанії виступають спонсорами тероризму. Платити податки у країні, яка чинить масові вбивства мирних громадян іншої країни, є злочином.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, що буде зі світом, якщо не зупинити Росію .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини