Головна Новини Суспільство події Данілов назвав питання номер один для Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав питання номер один для Росії

Росія хоче дестабілізації всередині України

24 лютого 2022, 07:20
Поділіться публікацією:

Ситуація в Україні справді досить складна, але зараз вона повністю контрольована. Як передає видання "Коментарі", про це секретар РНБО Олексій Данилов заявив під час виступу у Верховній Раді.

Данілов назвав питання номер один для Росії

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов зізнався, що досить тривалий час українська влада робила все можливе, щоб не вводити надзвичайний стан, але сьогодні настав той момент, коли відмовитися від цього кроку не можна.   

Секретар РНБО заявив, що ситуація справді сильно ускладнилася, тому запровадження надзвичайного стану стало неминучим.

При цьому Данілов наголосив, що як західні розвідки, так і українські спецслужби разом з аналітиками сходяться на думці, що без дестабілізації всередині країни російська армія не зможе створити ґрунт для захоплення України. Питання внутрішньої дестабілізації в Україні для Москви стоїть на першому місці і в РФ гадають, як його вирішити.    

Читайте також на порталі "Коментарі" — секретар РНБО Олексій Данилов підтвердив, що Україна готова до введення воєнного стану будь-якої миті і це рішення буде прийнято, але на сьогодні це питання не обговорюється, оскільки українська армія в тих реаліях, що є, готова дати опор противнику на всіх напрямках. Військові це можуть і без введення воєнного стану по всій країні. Також Олексій Данилов зазначив, що у разі потреби резервісти миттєво посилять українське військо. Багато хто з цих людей вже був на фронті, багато хто з підписав контракти з ЗСУ, тому вони знають, що таке воювати з Росією, знають, як воювати і як поводитися зі зброєю.   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини