Головна Новини Суспільство події Данілов назвав головну мету обстрілів, що відновилися на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав головну мету обстрілів, що відновилися на Донбасі

Бойовики йдуть на провокації, щоб змусити Україну відстрілюватись

18 лютого 2022, 08:30 comments1029
Поділіться публікацією:

У інтенсивних обстрілах, що відновилися, на сході країни секретар РНБО Олексій Данілов не бачить спроб російських військ підготувати ґрунт для широкомасштабного вторгнення. Водночас, вважає секретар РНБО, бойовики мають на меті домогтися грізної відповіді ЗСУ, тому й влаштовують провокації. Як повідомляє портал "Коментарі", свою позицію Данілов висловив в ефірі політичного ток-шоу "Право на владу".

Данілов назвав головну мету обстрілів, що відновилися на Донбасі

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Олексій Данілов заспокоїв, у тих провокаційних обстрілах, які почастішали на Донбасі, зокрема Станиці Луганській, немає спроб перевести їх у широкомасштабний наступ проросійських бойовиків та російських військ. Подібні провокації Росія чинить 8 років.

Говорячи про головну мету нового обстрілу у мирних кварталах Станиці Луганської Олексій Данілов зазначив, що Росія намагається змусити українську армію на відповідь. Тоді Москва одразу звинуватить українських захисників в обстрілах.

Секретар РНБО наголошує, головне завдання сьогодні для бійців виявити стриманість, не вестись на провокації, як би не хотілося цього зробити.

Данілов наголосив, що в українських захисників зараз бойовий дух і вони готові до виконання будь-яких поставлених завдань. До того ж, озброєність "Стінгерами" та "Джевелінами" збільшує впевненість у своїх силах. У разі потреби ця зброя допоможе охолодити запал росіян та відіб'є бажання вести широкомасштабну війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — бойовики накрили вогнем Станицю Луганську: один із снарядів потрапив до дитсадка, в якому перебували як діти, так і дорослі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Alex

18 лютого 2022, 10:20

Так кто первый начал стрелять?


Новини