Головна Новини Суспільство події Данілов назвав дві області, які після деокупації будуть "найспокійнішими регіонами"
commentss НОВИНИ Всі новини

Данілов назвав дві області, які після деокупації будуть "найспокійнішими регіонами"

На думку Олексія Данілова, Донецька та Луганська області будуть спокійнішими регіонами

7 вересня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Як тільки противника буде вибито з Донецької та Луганської областей – ці регіони стануть "найспокійнішими" в Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі програми "Сніданок з 1+1" висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

Данілов назвав дві області, які після деокупації будуть "найспокійнішими регіонами"

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

Секретар РНБО заявив, що він не згоден із тими, хто озвучує думку, нібито на Донбасі "всі хворі на голову". Просто на цій території є певна частина людей, які протягом років перебували під впливом російської пропаганди.

"Там такі ж люди, які підкоряться нашому законодавству. Якщо вони не мають такого бажання, то світ великий. Є Воркута, Колима, багато цікавих місць, де вони можуть оселитися за своїм бажанням", — вважає секретар РНБО.

За його словами, немає нічого вищого за закони України та головний Закон країни – Конституцію. Їхнє виконання має відбуватися в обов'язковому порядку.

Олексій Данілов вважає, що мешканцям Донбасу комфортно житиметься під українським прапором, ні в кого не буде претензій. Швидше якісь хвилювання можуть відбуватися в тих областях, де якраз вируватиме політичне життя.

Зазначимо, в цьому ж ефірі Олексій Данілов заявив, що говорити про вибори, поки в Україні триває активна фаза військових дій немає жодного сенсу, з однієї простої причини – неможливо надати право проголосувати тим людям, які залишили Україну, рятуючись від війни, а також гарантувати право проголосувати тим людям, які зараз на фронті в окопах. Організувати виборчий процес під час вибухів та постійну загрозу – нереально.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорить кадрове рокіровка в Міноборони – які завдання стоять перед Умеровим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини