Головна Новини Суспільство події Ця війна з РФ не остання: у Зеленського розповіли, про що вже зараз треба замислитись українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Ця війна з РФ не остання: у Зеленського розповіли, про що вже зараз треба замислитись українцям

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович повідомив, що Україна перетворюється на новий Ізраїль

11 квітня 2022, 13:45 comments19095
Поділіться публікацією:

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович зробив скандальну заяву, попередивши, що Україна з кожним днем війни проти Росії дедалі ближче до того, щоб стати новим Ізраїлем. Таке порівняння Арестович зробив на підставі того, що російсько-українська війна може тривати до 2035 року. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на інтерв'ю Арестовича російському правозахиснику Марку Фейгіну.

Ця війна з РФ не остання: у Зеленського розповіли, про що вже зараз треба замислитись українцям

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Нинішню військову агресію Росії Олексій Арестович назвав не останньою та визначальною, а лише проміжною. Арестович навів приклади Ізраїлю, який, воюючи з арабами, пройшов п'ять великих війн, і тільки тоді зрозумів, що ці методи не працюють і треба визначатися з іншими. Те саме доведеться пройти Україні.

Радник глави Офісу президента вважає, що до 2035 року Україна зіткнеться з кількома війнами, з кількома спробами Росії атакувати український народ. Іншими словами, такі зіткнення можливі кожен другий рік, щоп'ять років можлива війна в Україні. Якщо ж говорити про великі війни, то, на думку Арестовича, вони можуть відбуватися кожні 7-8 років.

Арестович зазначив, що тим громадянам України, які не готові приймати таку реальність і не готові жити в очікуванні нового зіткнення, краще змінити місце проживання та виїхати з країни. При цьому він зазначив, що система безпеки України має бути кардинально реформована та змінена.

Радник голови ОП наголосив, що Україна – це і є новий Ізраїль. Тільки масштаби набагато більші. Ті українці, які це досі ще це не усвідомили, мають серйозно замислитися над тим, щоб переїхати до Іспанії або інші більш комфортні для проживання країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — ЗСУ знищили ворожий склад із боєприпасами , який горів майже 3 години.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Пенсіонер Петренко

12 квітня 2022, 05:17

Арестович , пора позбавлятися від іллюзій . Не збирається мошковська орда припиняти війну взагалі , а перемовини для путлера - фікція , призвана відволікати від опору орді . Орда прийшла нас знищувати , а не для того , щоб домовлятися .

александр

11 квітня 2022, 12:53

прав же .так и есть. пока кацапам не выбьют ядовитые зубы они будут кусать .


Новини