Головна Новини Суспільство події COVID-19 не зник: яка епідемічна ситуація в областях України
commentss НОВИНИ Всі новини

COVID-19 не зник: яка епідемічна ситуація в областях України

В областях щодня виявляють нові випадки інфікування коронавірусною хворобою

8 квітня 2022, 16:05
Поділіться публікацією:

COVID-19 не зник: яка епідемічна ситуація в областях України

Спалах коронавірусу продовжується, фото з відкритих джерел

Коронавірусна інфекція продовжує циркулювати Україною. Показники захворюваності на COVID-19 в Україні за квітень опублікували не всі регіони. Загалом рівень захворюваності знижується впродовж останніх тижнів.

Кіровоградська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ, станом на 8 квітня в області зареєстровано 19 нових випадків СOVID-19 за добу, захворіли 16 дорослих та 3 дитини. За останню добу одужало 37 хворих, померло дві особи похилого віку, процент летальності наразі становить 3,8%.

Полтавська область

Як повідомили в обласному центрі контролю і профілактики хвороб, за останню добу на Полтавщині зафіксовано 184 нових випадків захворювання на COVID-19. Одужало 206 осіб, за добу летальних випадків немає. На лікуванні перебувають ще 915 людей.

Черкаська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за добу захворіло 90, одужало 160, летальних немає. Рівень летальності становить — 1,8%, показник смертності – 262,1 на 100 тис. населення. Найбільше хворіють люди віком від 40 років, найбільше померлих серед літніх людей після 60 років.

Одеська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за 6 квітня було зафіксовано 30 нових випадків COVID-19. За добу летальних випадків не зафіксовано.

Миколаївська область

Станом на 8 квітня, за інформацією управління охорони здоров'я, за минулу добу зареєстровано 94 випадки COVID-19 в місті, по області – 117. Наразі хворіють на COVID-19 в Миколаєві 1564 особи, в області – 689 пацієнтів. Летальних випадків за останню добу не було.

Дніпропетровська область

За даними департаменту охорони здоров'я, в Дніпропетровській області за останню добу захворіло на COVID-19 106 громадян, одужало 114 людей, 1 особа померла.

Вінницька область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за минулу добу захворіло 37 осіб, з них 4 дитини та один медик. За останню добу  зареєстровано 2 летальних випадки, одужало – 42 людини. Ще хворіють 524 пацієнти, з них 42 дитини та троє медиків.

Житомирська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за добу захворіло на COVID-19 35 осіб, наразі лікуються 394 пацієнти. Летальних випадків за останню добу не було.

Хмельницька область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за добу захворіло на COVID-19 171 особа, померла одна особа, ще лікуються 421 пацієнт.

Тернопільська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, зафіксовано 17 випадків захворювання на COVID-19, одужало 18 осіб. Летальних випадків за останню добу не було.

Івано-Франківська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, в області зареєстровано 33 нових випадків коронавірусної хвороби. Одужало від  COVID-19 135 людей. Летальних випадків не зафіксовано.

Львівська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, в Львівській області зафіксували 29 нових випадків COVID-19. До лікарень поступив 21 пацієнт, на амбулаторному лікуванні перебуває 71 хворий, в медзакладах – 231 пацієнт. З них в реанімації — 16 осіб, на ШВЛ –5 пацієнтів. За добу одужало – 80 осіб. Летальних випадків не було.

Чернівецька область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб,  за 6 квітня захворіло на COVID-19 52 людини, з них двоє дітей, шість медпрацівників. Повідомляється про зниження рівня захворюваності на 13,5% протягом тижня.

Рівненська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за минулий тиждень було зареєстровано 128 підтверджених випадків COVID-19. Знизився показник захворюваності в 2,3 рази — 11,0 випадків на 100 тис. населення.

Волинська область

За інформацією головного санітарного лікаря області на Волині протягом доби зареєстровано 6 нових випадків COVID-19, з них три медпрацівники. Одужало 15 пацієнтів, померла одна людина.

Харківська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за добу зафіксовано 5 випадків COVID-19. Смертей не зареєстровано протягом доби.

Київська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, у Київській області протягом минулої доби зареєстровано 217 нових випадків COVID-19, одужала 571 людина. Летальних випадків не було.

Сумська область

За даними обласного центру контролю та профілактики хвороб, за добу зареєстровано 33 нових випадків COVID-19, одужало 167 осіб, хворіє 868 пацієнтів. Летальних випадків не було.

Раніше ми писали серію новин про те, як громади в центрі та на заході приймають переселенців з гарячих точок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини