Головна Новини Суспільство події Чорна П'ятниця 2020: на що скаржаться українські покупці
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорна П'ятниця 2020: на що скаржаться українські покупці

Фахівці стверджують, що Black Friday і Cyber Monday - це дні, які стимулюють економіку

11 листопада 2020, 15:29
Поділіться публікацією:

Аналітики cybermonday.global детально вивчили статистичні дані про глобальні розпродажі Black Friday і Cyber Monday і заявили, що на грандіозний осінній розпродаж випадає 9 відсотків від усього річного обсягу продажів.

Чорна П'ятниця 2020: на що скаржаться українські покупці

Чорна П'ятниця 2020. Фото: unsplash

Але більшість українців незадоволені тим, в якому форматі проходить Чорна П'ятниця у нас. Виявилося, що 74 відсотки покупців, які щорічно беруть участь в цьому розпродажі, вкрай незадоволені тими знижками, які пропонують. А також вони скаржаться на те, що навіть за зниженою ціною товар можна не встигнути купити, тому, що він закінчується занадто швидко.

Згідно зі статистикою, пік Чорної П'ятниці припав на 2018 рік. Тому що в минулому рік, активність покупців в ці дні хоч і не була не дуже високою, але все одно українці трохи пожвавлюються з початком осінніх знижок.

Аналітики також дотримуються думки, що пандемія і непроста економічна ситуація можуть в рази знизити  активність споживачів в цьому році.

Раніше "Коментарі" повідомляли, якою буде Чорна П`ятниця 2020. Її напевно чекають більшість людей, щоб за вигідними цінами придбати необхідні речі. І воно зрозуміло, адже знижки можуть досягати 90 відсотків від повної вартості товару. Такі приємні цифри змушують покупців навіть ночувати у магазинів, щоб встигнути першими. То яким же буде грандіозний розпродаж у 2020-му?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини